Ersan Gülüm şoku

Ersan Gülüm şoku

Beşiktaş-Skenderbeu maçının 30. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Ersan Adem Gülüm’den kötü haber geldi.

Skenderbeu maçının 30. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan ve yerini Tosic’e bırakmak zorunda kalan Ersan Gülüm’den kötü haber geldi. Acıbadem Fulya Hastanesi’nde muayene edilen ve ardından MR’ı çekilen siyah-beyazlı futbolcunun sol uyluk arka adalesinde Tip 3B yırtık tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan başarılı oyuncunun üç hafta sonra takımla çalışmalara başlayabileceği belirtildi.

Beklenen revizyon

Skenderbeu karşılaşması öncesi düzenlediği basın toplantısında savunmada rotasyon yapmayacağını belirtirken, orta saha ve hücum hattında bazı oyuncuları dinlendirebileceğini açıklayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş; Cenk Tosun, Kerim Frei ve Gökhan Töre’ye ilk 11’de forma verdi. Mario Gomez, Olcay Şahan ve Ricardo Quaresma’yı yedek soyunduran Güneş, Milosevic’i de maç kadrosuna aldı. Son antrenmanda belinden sakatlık geçiren Jose Sosa ise kadroda yer almadı.

Dostluk yemeği

Beşiktaş Yönetim Kurulu karşılaşma öncesinde Skenderbeu yönetimi ve UEFA delegesini yemekte ağırladı. Arnavutluk’un İstanbul Başkonsolosu Agron Tare de dostluk yemeğinde hazır bulundu.