Erkan Sözeri'den transfer müjdesi

Erkan Sözeri'den transfer müjdesi

Teknik Direktörü Erkan Sözeri, prensipte anlaşılan oyuncuların ise önümüzdeki hafta imzayı atacağını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Süper Lig’den ilgilendikleri oyuncular bulunduğunu belirterek, “İsim veremem ama bu camiayı heyecanlandıracaklarını söyleyebilirim” dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Sözeri, prensipte anlaşılan oyuncuların ise önümüzdeki hafta imzayı atacağını söyledi. 
 
Transferler hakkında bilgi veren Sözeri, taraftarın beklentilerinin farkında olduklarına dikkat çekerek, “Taraftar bir an önce transfer istiyor. Ama biraz daha sabırlı olsunlar. Biz sahada saygı duyulacak bir takım oluşturma çabasındayız. O yüzden de doğru isimlerin peşindeyiz. Dünyada transferde yüzde 100 başarı sağlayan bir takım yok. Ama transferin yüzde 80-90’lık kısmını başarılı bir şekilde halledebilirsek hedefe daha emin adımlarla gidebiliriz. O yüzden ilgilendiğimiz oyuncular bu takıma ve camiaya yakışacak oyuncular” diye konuştu.
 
“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA 4-5 İMZA OLABİLİR”

Sözeri, önümüzdeki hafta anlaşılan oyuncuları açıklayacaklarını kaydederek, “Önümüzdeki hafta 4-5 imza olabilir. Genelde prensipte anlaşılan oyuncular var. Ama bazılarının bonservis problemi var. Bazıları yurt dışında tatilde. Dolayısıyla önümüzdeki hafta 4-5 oyuncuya imza attırabiliriz” ifadelerini kullandı.
Yabancı oyuncu konusunda da dikkatli olmak istediklerinin altını çizen Sözeri, “İnşallah iyi ve hedefe giden oyuncular transfer edeceğiz. Bazı takımlar transferlerini yapıyorlar. Ben hedefe gidecek bir takım oluşturma çabası içindeyim. Camianın beklentilerinin farkındayım. Herkesin içi rahat olsun. Benim ve bu camiada için play-off başarı değildir. 1-2’den çıkmak ana hedef. Böyle bir takım kurma hedefim var” şeklinde konuştu.
 
“SÜPER LİG’DEN İLGİLENDİĞİM OYUNCULAR VAR”
Süper Lig’den bazı oyuncuların kamptan dönmesini beklediklerini aktaran deneyimli teknik adam, “Daha maçların başlamasına 2 ay var. Trabzonspor ve Gençlerbirliği’nden ilgilendiğim oyuncular var. Onlar takımlarıyla kampa gidecekler. Muhtemelen kamp dönüşü bu oyuncular ya kiraya verilecek ya da satılacak. Bu oyuncular da hayır diyemeyeceğimiz oyuncular. Ben bu oyuncularla görüşmelerimi yaptım. Oyuncuların hemen hemen hepsi buraya gelmek istiyor. Adana Demirspor camiasının büyüklüğü ortada. Her zaman hedefe oynayan bir takım. Dolayısıyla oyuncu bizi tercih ediyor. Bu büyük bir avantaj. Onun için biz doğru oyuncuları transfer etmek istiyoruz. Trabzonspor ve Gençlerbirliği’nden kampa gittikten sonra dönecek oyuncularla ilgili çalışmalarımız sürüyor. O yüzden biraz beklemeye alıyoruz. Doğru oyuncu alalım, doğru takım kuralım” açıklamasında bulundu.
 
“POTE’NİN YANINA BİR GOLCÜ ALACAĞIZ”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Trabzonspor ve Gençlerbirliği’nin dışında başka takımlardan ilgilendikleri oyuncular olduğunu söyleyerek, “İsim veremem ama bu camiayı heyecanlandıracaklarını söyleyebilirim” dedi.
Geçtiğimiz sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Nikola Raspopovic ile anlaştıklarını belirten Sözeri, Sırp oyuncu ile önümüzdeki haftalarda imzaları atacaklarını söyledi.
Sözeri, Tiago’dan ise indirim istediklerini kaydederek, “Menajeri ile konuştuk, düşünüyorlar. Tiago’nun böyle bir taraftarı kaybetmek istediğini düşünmüyorum. İndirim yaparsa faydalanmak isteriz” ifadelerini kullandı.
Pote’nin yanına bir golcü alacaklarını da kaydeden Erkan Sözeri, “Bir oyuncu ile görüşüyoruz. Görüşmeler olumlu geçti. Oyuncu tamam gibi” dedi.