Ergin Ataman'dan Beşiktaş taraftarına tepki

Ergin Ataman'dan Beşiktaş taraftarına tepki
Güncelleme:

Beşiktaş'a 90-84 mağlup olan Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Ergin Ataman, maçın ardından Beşiktaş taraftarına tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın Galatasaray Odeabank'ı 90-84 mağlup ettiği olaylı derbinin ardından Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

İşte Ataman'ın açıklamaları;

"Yumuşak başladık ve 28 sayı yedik. Bir türlü normal oyunumuzu oynayamadık. 15, 16 sayı geriye düştükten sonra sertleştik ve oyunu dengeledik. Diğer 3 periyotta daha üstün olduğumuzu söyleyebilirim. Son periyotta McCollum'un iki 3'lük atışı girmeyince, oyunu dengeleyemedik. Sonuçta kaybettik. Tabii diğer bir hususta burada, baktığımız zaman biz daha fazla 2'lik sayı atmışız. 3'lük sayısı aynı ama ev sahibi takım 30 tane faul atmış. 26 Euroleague maçı oynadık ama 30 faul atışına maruz kaldığımızı düşünmüyorum. Hakemler de saha avantajını tamamen ev sahibi takım lehine verince, sonuç istediğimiz gibi olmadı."

Beşiktaş taraftarlarının kendisine gösterdiği tepkinin sebebinin basın olduğunu vurgulayan Ataman, "Ben bu taraftara ne yaptım da bana böyle söylüyorlar. Bunun sebebi basındır. Sizler kaostan besleniyorsunuz. 5 sene önce 3 kupa kazanmışım ben burada. Bu taraftarların böyle yapmasının sebebi sizlerin bu tutumudur" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Ergin Ataman, sosyal medya hesabından Beşiktaş taraftarına yönelik mesaj yayınladı. Ataman, "Seviyesiz küfürler ve hakaretler ile ne Beşiktaş müzesindeki bu kupaları lekeleyebilir ne de her yerde temiz spor çabamı engelleyebilirsiniz" ifadelerini kullandı.