Ergin Ataman: İlk tercihim Galatasaray olacak

Ergin Ataman: İlk tercihim Galatasaray olacak

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, sözleşmesinin bittiğini ama her zaman ilk tercihinin Galatasaray olacağını söyledi. Türkiye Basketbol Ligi Play Off çeyrek final serisi üçüncü maçında Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe...

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, sözleşmesinin bittiğini ama her zaman ilk tercihinin Galatasaray olacağını söyledi.

Türkiye Basketbol Ligi Play Off çeyrek final serisi üçüncü maçında Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe Ülker'e 67-59 yenildi ve seride 2-1 geriye düşerek play off'lara veda etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'yi tebrik eden Ataman, "Oyuncularımla her zaman gurur duydum. Bu günde Galatasaray formasına yakışan bir oyun sergilediler. Sahada bugün farklı bir basketbola sahaya çıktık. Oyunun ilk 15 dakikasında oyunun hakimi bizdik. Oyuncularım çok yoruldu ve geri düştük. İkinci devrede işler iyi gitmedi. Burada Fenerbaçe’yi 67 sayıda tutmak büyük bir başarıdır." dedi.

'BENİM HER ZAMAN İLK TERCİHİM GALATASARAY OLACAK'

Bugün itibari ile sarı kırmızılı takımla sözleşmesinin bittiğini de vurgulayan Ergin Ataman, "Herkes bir takım tutar bende Galatasaray'ı tutuyorum. Yeni başkan ile de önceden tanışıyorum. Yarından itibaren oturup konuşuruz. Benimle devam etmek istiyorlarsa otururuz ve yeni bir proje üzerinde konuşuruz. Galatasaray'ın basketbola bakış açısı ve bana bakış açısı birlikteliğimize etki edecek ve ya bu proje burada sonlanmış olacak. İlerisi için çok büyük bir bütçeler olmayabilir ama makul ve düzgün bir yapılanma olabilir. Futbol gibi diğer branşlardan ayırabilir. Böylede olmalıdır. Dursun bey ile de bu konuda görüş birlikteliğindeyiz. Bu yapı çok önemli. Bu sene çok sıkıntı çektik. Geliri ile gideri denk bir Galatasaray olmalı." diye konuştu.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeni başkanı Harun Erdenay’ı tebrik ettiğini belirtti.

Galatasaray'ın başarılı basketbolcusu Kerem Gönlüm ise yorucu bir sezon geçirdiklerini kaydetti. CİHAN

Cihan