Erdal Acar tepkilere isyan etti

Erdal Acar tepkilere isyan etti
Güncelleme:

Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden heyette bulunan kulübün futbol sponsoru Erdal Acar, bu konudaki tepkilere isyan etti.

Karşıyaka'nın basketbolda kazandığı şampiyonluk kupasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden heyette bulunan kulübün futbol sponsoru Erdal Acar, bu konudaki tepkilere isyan etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan maddi, manevi destek ve 10 bin kişilik yeni salon sözü verdiği görüşmeden sonra aralarında eski başkan ve yöneticilerin de yer aldığı çok sayıda

Karşıyakalı, sosyal medyada kulübün siyasete malzeme yapıldığı eleştirilerinde bulunmaya başladı.

Bunun üzerine Karşıyaka'ya 4 milyon TL'lik bölümü futboldaki transfer yasağını kaldırmaya yönelik olmak üzere 2 ayda 8 milyon TL'ye yakın bağış yapan Erdal Acar, Instagram hesabından eleştirilere tepki göstererek, "Burada inşaat projem yok. Yaptıklarıma rağmen hak etmediğim eleştiriler alıyorum" dedi.

Erdal Acar'ın bu çıkışının ardından taraftarlar arasında, "Desteğini çekiyor" dedikodusu yayılırken Taraftarlar Derneği, yaptığı açıklamada Acar'a kalkan oldu, kulübe hizmet edenlere söz söyletmeyeceklerini duyurdu.