Erciyesspor'dan yeni hoca sinyali

Erciyesspor'dan yeni hoca sinyali

Ziya Eren, ''Görüşmelerimiz sürüyor, ancak henüz bir teknik direktörle anlaşmadık. Benim gönlüm yerli hocadan yana'' dedi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, ''Görüşmelerimiz sürüyor, ancak henüz bir teknik direktörle anlaşmadık. Benim gönlüm yerli hocadan yana'' dedi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, Teknik Direktör Bülent Korkmaz'la yollarını ayırdıktan sonra takımı alt yapı sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş'e teslim ettiklerini belirterek, ''Görüşmelerimiz sürüyor, ancak henüz bir teknik direktörle anlaşmadık. Benim gönlüm yerli hocadan yana'' dedi.
 
Başkan Ziya Eren, Hacı Boydak Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısında, bütün dikkatlerini yarın oynayacakları Balıkesirspor maçına verdiklerini, takımın antrenmanlarına ara vermeden çalıştığını belirtti.
 
Eren, ''Erciyesspor yönetimi olarak bizler, takımın başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Hiçbir kulüp yöneticisi, ligin başlangıcında takımı kurarken ve teknik heyetle anlaşırken, başarısız olmak için yola çıkmaz. Biz de başarılı olmak için büyük umutlarla yola çıktık ve ligdeki hedefimiz, ilk 5'ti. Bu hedef doğrultusunda da, 2006-2007 sezonunun ikinci yarısında takımın başına getirdiğimiz Bülent Korkmaz ve ekibi, büyük başarılar elde etti ve ikinci yarının üçüncü takımı olduk. O zaman aşı tutmuştu. Yine aynı başarıyı yakalayacağımızı düşünerek, Bülent hocayla bu sezonun başında anlaştık. Ancak bu sezon aşı tutmadı. Biz de Bülent hocayla oturup karşılıklı konuşarak, ayrılık kararı aldık. Bülent hocaya hiçbir şekilde tazminat ödenmedi'' ifadelerini kullandı.
 
Bülent Korkmaz'la ayrılık kararı aldıktan sonra takımı alt yapı sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş yönetimindeki ekibe teslim ettiklerini kaydeden Eren, ''Şu anda elbette kulüp olarak hocalarla görüşüyoruz. Görüştüğümüz hocalar arasında yerli ve yabancılar var. Ancak benim gönlüm yerli hocadan yana. Biz yönetim olarak kendi kararımızla hocamızı seçme yeteneğine ve kabiliyetine sahibiz. Menajerlerin, eş, dost, ahbap ya da birtakım kişilerin yönlendirmesiyle hoca getirecek değiliz. Etrafımızdan hoca konusunda çok baskı geliyor. Buradan kamuoyuna açıklıyorum, biz yönetim olarak hocamızı kendimiz seçeceğiz'' diye konuştu.
 
Eren, takımın, bütün sıkıntılara rağmen antrenmanlarına ara vermeden çalıştığını ve ligde karşılaşacakları Balıkesirspor maçına konsantre olduklarını vurgulayarak, ''Takımdaki oyuncularımız, Bülent Korkmaz ve ekibine gösterdiği saygıyı, Özkeş hoca ve ekibine de aynı şekilde gösteriyorlar ve antrenmanlarını aynı ciddiyetle sürdürüyorlar. Ancak şu anda oyuncumuz İlhan Parlak Eskişehirspor maçında sakatlandı ve ameliyat olmak üzere Almanya'ya gitti. Futbolcumuzun sezonu kapattığı söyleniyor. İnşallah ameliyatı başarılı geçer ve en kısa zamanda aramıza döner. Ayrıca 3 oyuncumuz daha sakat ve İbriciç de sakat. Bu eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz'' dedi.
 
TARAFTAR, BEDAVA BİLETE İLGİ GÖSTERMEDİ

SAİ Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Passolig uygulamasını, taraftarı sahalardan uzaklaştırdığı için eleştirdiklerini ancak taraftarın da maçları izlemeye gelmediğini belirterek, şunları söyledi: ''Biz Balıkesirspor maçı için taraftarımıza bir kampanya düzenledik ve maç bileti alacaklara Passolig kartını bedava vereceğimizi duyurmalarına rağmen, şimdiye kadar 44 taraftarın bu kampanyadan yararlandığını bildirdi. Eren, ''Futbol masasının 4 bacağından biri de taraftardır. Taraftar olmadan o masa ayakta duramaz. Biz taraftarlarımıza sesleniyor ve maçlarımızda bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Balıkesirspor maçı, belki de geride bıraktığımız 10 haftadan daha önemli bir maç ve biz bu maçı kazanmak istiyoruz. Maçlarda 12'nci adam olarak görev yapan taraftarımızı Balıkesirspor maçına davet ediyoruz.''