Enrique'den Arda sözleri

Enrique'den Arda sözleri
Güncelleme:

Luis Enrique Arda Turan'ın şu anki durumunu değerlendirdi, futbolcusunun gelişiminden çok memnun olduğunu kaydetti.

Barcelona'da hiç forma giyemeyen Arda Turan'dan, buna karşın hocası Luis Enrique'nin memnun olduğu ortaya çıktı. Barcelona dün gece La Liga'da Real Sociedad'ı dört farklı mağlup ederken, Katalan ekibinin hocası maçın ardından açıklamalarda bulundu. Takımın durumunun oldukça iyi olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı ancak en iyi Barcelona'nın daha ortaya çıkmadığını savundu.

Luis Enrique, "En iyi durumumuzda olduğumuz kanısında değilim. Bence geçen sezon daha iyi oynuyorduk. Ancak yine de üst seviye bir futbol oynuyoruz. Benim ilgimi çeken şey de bu. En iyi zamanlarımız daha gelecek. Ancak kimse ligi Aralık ayında ligi kazanmaz, bunu da unatmamak lazım" şeklinde konuştu.

Atletico Madrid'den alınan ancak FIFA'nın transfer yasağı nedeniyle ocak ayına kadar forma giyemeyecek olan Arda Turan'ın durumuna da değinen Barça çalıştırıcısı, "Zor şartlar altında olmasına karşın Arda çok iyi durumda. Ocak ayı yaklaştıkça idmanlarda temposunu artırıyor. Daha yoğun çalışıyor ve bu da bizi sevindiriyor. Arda ve Aleix Vidal bizim için çok önemli iki takviye" dedi.

Milliyet