''Enrique istediği zaman beni çıkarır''

''Enrique istediği zaman beni çıkarır''
Güncelleme:

Lionel Messi, "Önemli olan Madrid'de kazanmak, rekor değil. Luis Enrique istediği zaman beni çıkarır, problem yok" dedi.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından  Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, hafta sonu yapılacak "El Clasico"  maçıyla ilgili, "Önemli olan Madrid'de kazanmak, rekor değil" dedi.
 
Real Madrid-Barcelona arasında 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak "El  Clasico" karşılaşması öncesinde gözler, La Liga'da en çok gol atma rekorunu  Santiago Bernabeu'da egale etme ihtimali bulunan Messi'ye çevrildi.
 
Mevcut durumda La Liga'da 250 golü bulunan Messi, söz konusu maçta 1  gol atarsa, Telmo Zarra'ya ait, "La Liga tarihinin en golcü futbolcusu" unvanını  ele geçirmiş olacak.
 
Arjantinli yıldız futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'ı 3-1  yendikleri maçın ardından Katalan TV3 televizyonuna yaptığı açıklamada, "Önemli  olan Madrid'de kazanmak, rekor değil. Oraya en iyisini yapmak ve kazanmak için  gideceğiz. Bu maç sonunda da hiçbir şey belli olmayacak. Lig daha çok uzun ama  iyi oynayıp, kazanmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.
 
Messi, geçen hafta ligde Eibar ile yapılan maçta, Barcelona Teknik  Direktörü Luis Enrique'nin kendisini oyundan alma isteğini reddetmesiyle ilgili  de "Çok şey konuşuldu ama orada hiçbir şey olmadı" dedi.
 
 "Luis Enrique istediği zaman beni çıkarır, problem yok" ifadesini  kullanan Messi, El Clasico'da sahalara dönmesi tahmin edilen takım arkadaşı Luis  Suarez için ise "Luis'i büyük bir arzuyla bekliyoruz çünkü büyük desteği  olabilir. Çok gol atıyor. Çok kötü bir dönem geçirdi, artık oynayabileceği için  memnunum" değerlendirmesini yaptı.