''En iyisini yapacağım''

''En iyisini yapacağım''

M’bia “İdmanda elimden geleni yapıp en iyisini kulübüme vermek istiyorum” diye konuştu.

Trabzonspor’un yeni yıldızı Stephane M’bia üç yıllık imzayı atarken, “İdmanda elimden geleni yapıp en iyisini kulübüme vermek istiyorum” diye konuştu

Trabzonspor’da, transferi adeta arap saçına dönen Kamerunlu Stephane M’bia Etoundi ile sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma’nın da hazır bulunduğu törende M’bia, 3 yıllık mukaveleyi imzaladı.

Bordo-mavililere gelişinde emeği geçen herkese teşekkür eden tecrübeli oyuncu, “En iyi şekilde antrenmanlar yapıp en iyisini Trabzonspor’a vermek istiyorum. Burada olduğum için mutluyum. İnsanların hayallerini gerçekleştirmek için çok çalışacağım” dedi.

Süleyman Hurma ise çok önemli ve değerli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, “Avrupa’nın önemli kulüpleriyle yarıştık ama Trabzonspor da Avrupa’da ismini duyurmuş, Avrupa kupalarında önemli işler yapmış, Türkiye’yi çok ciddi temsil etmiş büyük bir kulüp. Büyük bir kulüp gibi adının anıldığı oyuncuyu transfer etmeyi başardı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘Dost olarak ayrıldık’
Trabzonspor Kulübü Sportif Direktörü Süleyman Hurma, teknik direktör Ersun Yanal ile önceki gün görüştüklerini ve dostane şekilde yolları ayırma kararı aldıklarını söyledi.
Öte yandan sözleşmesi feshedilen tecrübeli çalıştırıcıya ödenecek para da netleşti. Bordo-mavili kulüpten 240 bin euro olarak 5 aylık alacağı olan Yanal ayrıca sözleşmesindeki madde gereği 3 aylık maaşını da alacak. Böylece toplamda Ersun Yanal’a 1 milyon 920 bin euro ödeme yapılacak.

İlk idman salonda

Bordo-mavililer, 2015-16 sezonunun ilk antrenmanını kondisyon salonunda gerçekleştirdi. Ersun Yanal’ın yardımcıları tarafından gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların kuvvet çalışması gerçekleştirdikleri bildirildi. Trabzonspor, sezon hazırlıklarının ilk etabı için bugün Hollanda’ya gidecek.