En baba operasyon...

En baba operasyon...

Sosa çifti beş yıldır çocuk sahibi olmak istiyordu. Ancak...

Jose Sosa ve hamile olan eşi, ikizleri kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Ancak aile, kulüp ve sağlık ekibinin verdiği destekle rahat bir nefes aldı. Bu da Arjantinli yıldızın performansına olumlu yansıdı.

Sosa çifti beş yıldır çocuk sahibi olmak istiyordu. Bu istek bu yıl tıbbın da yardımıyla olumlu bir sürece girdi. Beşiktaş sağlık ekibi, Sosa ailesine bilimsel danışmanlık yaptı ve sezon başında hamilelik süreci başladı. Ancak Sosa ve eşi, daha önce yaşadıkları sıkıntı nedeniyle ikiz çocuklarını doğumdan önce kaybetme korkusuyla karşı karşıyaydı. Bu durum, Arjantinli yıldızın aklının sürekli eşinde kalmasına neden oluyor ve performansını olumsuz etkiliyordu.
 
ÖZEL JİNEKOLOG TAKİPTE
Bunun üzerine Beşiktaş kulübü, doğum sürecini yönetecek ve takip edecek kadın bir jinekoloğu Sosa ailesi için görevlendirdi. Tecrübeli futbolcunun eşi, özel görevli jinekolog tarafından 24 saat gözlem altında tutuldu. Hamilelik sürecinin olumlu bir şekilde ilerlediği belirtirken Sosa'lar, Nisan ya da Mayıs ayında dünyaya gelecek olan ikizleri beklemeye başladılar.
 
HEDEF ÇİFTE MUTLULUK
Kulübün desteği ile kafasını futbola daha rahat verebilen Arjantinli, önce ikiz babası olmayı, sonra da Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayarak mutluluğunu taçlandırmayı sabırsızlıkla bekliyor.
 
Sabah