Emenike'ye çılgın teklif !

Emenike'ye çılgın teklif !

İki Moskova ekibi Lokomotiv ve Dinamo Emenike için Fener’in kapısını resmen çaldı. Aldıkları yanıt “Fiyatı 15 milyon euro” şeklinde oldu.

Fenerbahçe'deki performansı eleştiri konusu olan Emmanuel Emenike'ye talip olan Rus kulüpleri Dinamo Moskova ve Lokomotiv Moskova, futbolcu ve Sarı-Lacivertli takımla ilk teması kurdu.
 
Fakat bu görüşmelerde anlaşma sağlanamadı. Nitekim Fenerbahçe, oyuncunun satışı için iki kulüpten de 15 milyon euro istedi. Nijeryalı golcü ise bonuslar hariç yıllık 3 milyon euro net ücret talep etti.
 
TAKASLA 2 SENEGALLİ
 
Karşılıklı beklentilerin çakışmaması nedeniyle ilk turda uzlaşma sağlanamadı. Fakat Lokomotiv, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan N'Doye'i öne sürerek Sarı-Lacivertlileri ikna etmeye çalışacak.
 
Senegalli N’Doye’nin piyasa değeri 5 milyon euro. Moskova kulübü, golcü oyuncunun bütün haklarının yanı sıra 5 milyon euro vermeyi planlıyor. Fenerbahçe'nin ise geçen sezon Akhisar Belediyespor'dan Lokomotiv Moskova'ya transfer olan bir diğer Senegalli Oumar Niasse'yi, Emenike'ye karşılık olarak talep edeceği de öne sürülüyor.
 
Bugün