Emenike'den transfer açıklaması

Emenike'den transfer açıklaması

İngiltere'den bazı taliplilerinin olduğu belirtilen Fenerbahçeli Emenike, konuyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike transferle ilgili açıklama yaptı. Afrika basınına konuşan yıldız golcü, "Şu anda transferle ilgili çok fazla bir şey söyleyemem çünkü hala tatildeyim. Kafamda ise Fenerbahçe var. Türkiye'ye döndüğümde bana gelen resmi teklif var mı yok mu o zaman öğreneceğim. Ancak şimdi rahatlamak yeni sezona iyi hazırlanmayı istiyorum" dedi.

27 yaşındaki futbolcu, "İstanbul'da mutluyum. İlla Fenerbahçe'den gideceğim diye bir kararlılık içerisinde değilim. Yalnızca geçen sezonkinden daha iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Ama gelen resme tekliler olursa da bu kulübümü ilgilendirecek. Son söz onlara ait. Kontratıma saygı duyduğum için kendimi sezona en iyi şekilde hazırlamak istiyorum" diye konuştu.

Hedef yükseltti

Geride kalan sezonu da değerlendiren Emenike şöyle devam etti: "Geçen sezon benim adıma oldukça iyiydi. Golle geç tanışmama rağmen 13 golle tamamlamayı başardım ve şampiyonluğa katkı sağladım. Bu sezon hedefim daha çok gol atmak ve takımla daha çok kupa almak. Bu sezon kesinlikle daha iyi olmalı çünkü daha büyük işler yapmak adına sıkı çalışıyorum."

Milliyet