Emenike için flaş açıklama ! Yeni takımı...

Emenike için flaş açıklama ! Yeni takımı...

Fenerbahçe taraftarı ile bağlarını koparma noktasına gelen Emmanuel Emenike hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş derbisinde Fenerbahçe taraftarı ile yaşadıkları sonrası Sarı-Lacivertliler'de ipleri koparma noktasına gelen Emmanuel Emenike hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

 Sezon başından bu yana sergilediği performansla taraftarın gözüne giremeyen Nijeryalı yıldız, Beşiktaş karşılaşmasında formasını çıkartıp sahayı terk etmek istedi.

 Devre arasında oyundan alınan ve maçın bitmesini beklemeden stadı terk eden Emenike, ülkesine yaptığı kısa süreli ziyaretin ardından yeniden İstanbul’a döndü ve antrenmanlara başladı. 

 Ancak “africanfootball” adlı sitede yıldız futbolcunun Fenerbahçe’den ayrılarak İngiltere’ye transfer olmaya hazırlandığı iddia edildi.

 Emenike'nin yakın bir arkadaşının yaptığı açıklamaya yer verilen haberde, ''Emenike, Fenerbahçe taraftarı ile yaşadıklarından mutlu değil. Kafasını toparlayıp, yazın takımdan ayrılmanın planlarını yapıyor. İtalya'dan da birkaç takımın yer aldığı birçok opsiyonu var. Ancak bir sonraki durak sanıyorum ki Premier Lig olacak'' ifadelerine yer verildi.

 Emenike için daha önce Chelsea'nin de içinde bulunduğu birkaç takımdan transfer teklifleri gelmiş, ancak o dönemde Fenerbahçe bu teklifleri geri çevirmişti. 

Fanatik