''Emenike fırsatı kaçırdı''

''Emenike fırsatı kaçırdı''

Emenike'nin Ocak'ta büyük bir takıma gitme şansını kaçırdığı, Fenerbahçe'de kalacağı savunuldu

Nijerya'nın dev turnuvanın dışında kalmasıyla, Emenike'nin Ocak'ta büyük bir takıma gitme şansını kaçırdığı, Fenerbahçe'de kalacağı savunuldu

Fenerbahçeli Emmanuel Emenike'nin büyük bir fırsat teptiği bildirildi. Afrika Uluslar Kupası'nın son şampiyonu olan Nijerya, bu yılki elemeleri geçemeyerek finallere katılma hakkını kaçırmıştı.
 
Nijerya basını bu durumun en çok Emenike'yi sarsacağını savundu. Ülke basınında yer alan habere göre yıldız futbolcu eğer dev turnuvada boy gösterebilseydi, ocak ayında büyük ihtimalle Türkiye'den ayrılacaktı.
Sezon başında bazı İngiliz takımlarının kendisiyle ilgilendiği hatırlatılan oyuncunun, ara transfer döneminde yine bu ekiplerin radarına girme ihtimali bulunduğuna dikkat çekildi. Dev takımların Afrika Uluslar Kupası'nı gözlemcilerine izlettiği ve burada parlayan oyuncuların transfer döneminde takım değiştirdikleri vurgulandı.
 
Avrupa olmayınca...

Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında yer almadığı ve oyuncu için kendisini gösterecek yerin bu turnuva olduğunun altı çizildi. Emenike'nin, bu organizasyonda parlaması en olası forvetler arasında bulunduğuna da dikkat çekilirken, turnuvada bulunmayacak olmasının 27 yaşındaki golcünün Fenerbahçe'de kalma ihtimalini güçlendirdiği yorumu yapıldı. 

Milliyet