El Clasico sahne alıyor

El Clasico sahne alıyor
Güncelleme:

Real Madrid-Barcelona buluşması bugün futbolseverleri ekranları başına kilitleyecek.

Dünya futbolunun en büyük futbol rekabeti olarak nitelendirilen Real Madrid-Barcelona buluşması bugün futbolseverleri ekranları başına kilitleyecek.

Dünya futbolunun en büyük futbol rekabeti olarak nitelendirilen Real Madrid-Barcelona buluşması bugün futbolseverleri ekranları başına kilitleyecek. El Clasico olarak adlandırılan ezeli rekabet, La Liga’nın dokuzuncu haftasında bugün Madrid’deki Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak. TSİ 19.00’da başlayacak mücadele NTV Sporsmart’tan ekranlara gelecek.

Barcelona Bernabeu’ya 22 puanla ligin zirvesindeki takım olarak geliyor. Real Madrid ise 18 puanla üçüncü basamakta yer alıyor. İki takım 169. kez karşı karşıya gelirken, La Liga’da oynanan El Clasico’larda Barcelona’ya 70-66 üstünlük sağlayan Real Madrid, atılan gollerde de 265’e karşı 274 önde olan taraf görünüyor.

Luis Suarez sahalara dönüyor

Barcelona’nın orta saha oyuncusu Andres Iniesta, düzenlediği basın toplantısında, “El Clasico her zaman bir futbol savaşıdır. Sadece bir maç değildir. El Clasicoların tahmini olmaz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Dünya Kupası’ndaki ısırık cezasının ardından Barcelonalı Luis Suarez bugünkü maçla sahalara dönecek.