''Efsane geri döndü!''

''Efsane geri döndü!''
Güncelleme:

İngiliz gazeteleri, Fildişi Sahilli futbolcunun Chelsea'de yeniden tarih yazabileceğine dikkat çektiler.

Drogba'nın Chelsea'ye dönüşüne geniş yer veren İngiliz gazeteleri, Fildişi Sahilli futbolcunun Chelsea'de yeniden tarih yazabileceğine dikkat çektiler.

The Sun gazetesi bugünkü "Drogba Evinde" spor manşetinde Didier Drogba'nın "Jose'ye hayır diyemezdim" sözlerini başlık yaptı. "Kupalar kazanmak için buradayım" diye konuşan Drogba'nın Chelsea formasıyla fotoğrafları birçok gazetede yayımlandı.

Sun'ın haberine göre, iki yıl Chelsea'den uzak kaldıktan sonra yeniden 12 aylık kontrat imzalayan Drogba'nın, kulübün sahibi Roman Abramovich'in onaylamasıyla haftada 100 bin sterlin alacağı kaydedildi.

Ayrıca, Jose Mourinho'nun "Drogba geliyor çünkü Avrupa'daki en iyi forvet oyuncularından biri" dediği vurgulandı.

Premier Lig'in başlamasına 21 gün kala "Şampiyon olmaya Hazır" başlıklı Chelsea değerlendirmesinde The Sun, Drogba'yı en ön planda gösterdi.

Jose Mourinho, "Drogba bize katıldığında Fransız Ligi'ndeydi ve Marsilya'da birkaç Şampiyonlar Ligi maçı oynamıştı. Fildişi için Dünya Kupası'nda bile oynamıyordu" diyerek Drogba'yı ilk alışını anlattı.
"Drogba yeniden tarih yazmayı hedefliyor" diyerek Drogba'nın elinde kupayla Chelsea'nin en büyük gecesinde çekilmiş resmini yayımlayan Daily Mail, "36 yaşında gücü biraz azalmış olabilir ama Mourinho'nun şampiyonluk hedefleri için değerli biri" yorumunu yaptı.