Eczacibasi Vitra Avrupa Şampiyonu !

Eczacibasi Vitra Avrupa Şampiyonu !

Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı Vitra şampiyon oldu.

Eczacıbaşı VitrA, Avrupa şampiyonu! | Haber3 Video | Sitene Ekle


VAKIFBANKLI OYUNCULARDAN TEBRİK

Şampiyonada üçüncü olan bir diğer Türk takımı VakıfBank'ın kaptanı Gözde Sonsırma ve diğer oyuncular, seremoni sırasında Eczacıbaşı VitrAlı oyuncuların yanına gelip sarılarak tebrik ettiler.

Eczacıbaşı VitrAlı oyuncular, maç sonu DHA'ya yaptıkları açıklamalarda kupayı Türkiye'ye götürdükleri için çok mutlu olduklarını söylediler.

SALON: Azoty Arena

ANTRENÖR: Giovanni Caprara

ECZACIBAŞI VİTRA: Bethania Pena, Nilay , Asuman, Gözde, Neslihan, Poljak, Christiane Fürst

UNENDO YAMAMAY BUSTO: Lyubushikina, Marcon, Diouf, Wolosz, Havekova, Pisani, Michel, Perry

ANTRENÖR: Carlo Parisi

ECZACIBAŞI VİTRA'DAN LARSON, DÖRTLÜ FİNAL'İN EN DEĞERLİ OYUNCUSU (MVP) SEÇİLDİ

Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonunda şampiyon Eczacıbaşı VitrA'nın ABD'li oyuncusu Jordan Quinn Larson turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Organizasyon sonunda yapılan açıklamada, Eczacıbaşı VitrA'nın ABD'li oyuncusu Jordan Quinn Larson MVP seçildi. Rüya takım (Dream Team) kadrosunda ise Christiane Fürst (Eczacıbaşı VitrA), Gülden Kuzubaşıoğlu (Eczacıbaşı VitrA), Maja Poljak (Eczacıbaşı VitrA), Milena Rasic (VakıfBank), Helena Havelkova (Unendo Yamamay), De La Cruz (Eczacıbaşı VitrA), Valentina Diouf (Unendo Yamamay) ve Maja Ognjenovic (Chemik) yer aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ECZACIBAŞI'NA TEBRİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya'nın Unendo Yamamay Busto takımını 3-0 mağlup ederek Avrupa şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA Voleybol takımını tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eczacıbaşı Vitra Voleybol Takımı'nın, Voleybol Denizbank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa şampiyonu olması dolaysıyla, Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Rahmi Faruk Eczacıbaşı'na bir tebrik telgrafı göndermiştir" denildi.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, ECZACIBAŞI VİTRA İLE VAKIFBANK'I TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Dörtlü Final'inde şampiyon olan Eczacıbaşı VitrA ile üçüncülüğü elde eden VakıfBank'ı tebrik etti.

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kadın voleybolunda son yıllarda elde ettiğimiz tarihi başarılara bu yıl bir yenisini eklemenin gururunu yaşıyoruz. Avrupa voleybolunun kadınlardaki bir numaralı kupasında şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarıya imza atan Eczacıbaşı VitrA ile üçüncülüğü elde eden VakıfBank'ı kutluyorum. Bu önemli başarılar, ülke voleybolundaki gelişimi de en güzel şekilde gözler önüne seriyor. Kadınlar voleybolunda gerek milli takımlar gerekse kulüpler düzeyinde dünyanın en önemli markalarından biri olan ülkemizin, gelecek yıllarda da büyük başarılara imza atacağına inanıyorum."