Eboue gülümsemesini kaybetti !

Eboue gülümsemesini kaybetti !
Güncelleme:

Galatasaray'ın eski sağ beki Emmanuel Eboue, sarı kırmızılılardan ayrıldıktan sonra eski günlerine dönemedi.

Fildişili futbolcu, Fransız basınına verdiği röportajda "Güldüğümde bunun bildiğiniz Eboue gülümsemesi olmadığını görebiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

2016'nın sonunda verdiği bir röportajda intihar etmeyi dahi düşündüğünü söyleyen Fildişili oyuncu şimdi de Fransa'nın SFR Sport kanalına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Eboue'nin açıklamalarından dikkati çeken o bölüm;

"İnsanlara iyi olduğumu göstermeyi deniyorum ama bu kolay değil. Bazı insanlar Emmanuel bitmiş diyor. Ama ben onlara Emmanuel'in bitmediğini göstermek istiyorum. Dürüst olmak gerekirse çok zor günler geçirdim. Tekrar oynamak, çocuklarımı mutlu etmek için kendimle savaşıyorum çünkü benden sürekli bunu istiyorlar. Oğlum bana gelip, "Baba, seni tekrar oynarken görmek istiyorum" diyor. Oğlum için mücadele ediyorum. Futbol benim hayatım. Şimdi bile benim için çok zor çünkü arkadaşlarımın çoğunu oynarken görüyorum. Üzgün hissediyorum" 

Geçtiğimiz sezon Sunderland ile anlaşan 33 yaşındaki oyuncu, menajerine ödemesi gereken 1 milyon Pound'u ödemediği için FIFA tarafından futboldan 1 yıl boyunca men cezası almıştı.