Duygun Yarsuvat'tan ilginç benzetme

Duygun Yarsuvat'tan ilginç benzetme

F.Bahçe'nin Başakşehir ile berabere kalmasının ardından şampiyonluğu resmileşen Galatasaray'ın başkanı Duygun Yarsuvat, çarpıcı ifadelerde bulundu.

Duygun Yarsuvat'ın açıklamalarından derlenenler şöyle;
"Şu anda Türkiye'nin en mutlu insanıyım. Mutluyum çünkü Galatasaraylılar var. Beni nasıl büyük başkan yaptınız. Ben büyük felan değilim. 1, 65'lik adamım. Galatasaray bir kültürdür. Bu kültürü yaşattığımız sürece Galatasaray daima payidar olacaktır. Ben şimdi taraftarlarımıza sesleniyorum. Formalarını giysinler, bayraklarını çıkarsınlar, kaşkollarını taksınlar ve doyasıya kutlasınlar. Şen ola Galatasaray. Şen ola Cimbom."

"Pilotu aşşağı atlamış bir yolcu uçağına geldik, "bu uçak böyle gitmez" dedik Birisi bize yardım etti bu başarılı sonuca vardık ve bunu arkadaşlarımın insan üstü çalışmasıyla gerçekleştirdik. Bir kere Galatasaray kulübünü düzeltmemiz lazımdı. Obez bir kulüp aldık ve onu tedavi etmeye, zayıflatmaya çalıştık. Ve o çocuk canlandı, bugünkü hale geldi. Bizden sonra gelecek bütün yönetimlere bütün Galatasaraylılara örnek olsun. Galatasaray başka bir alem, Galatasara isterse her şeyi yapar"