Duygun Yarsuvat'a olay sözler !

Duygun Yarsuvat'a olay sözler !

Galatasaray Genel Kurulu Üyesi Mustafa Cengiz, Timir Kuban ve İlker Canalp yaptıkları konuşmayla Mali Genel Kurul'a damga vurdu.

Galatasaray Genel Kurulu Üyesi Mustafa Cengiz ve Timir Kuban, yaptığı konuşmayla Mali Genel Kurul'a damga vurdu. Ünal Aysal ve yönetimini sert bir dille eleştiren Cengiz, "Biz niye CAS'a gidiyoruz Prandelli için? Aramızda çok iyi hukukçular var. Süreç iyi yönetilemedi. Bu vizyonsuz ve disiplinsiz harcamalardan Ünal Aysal'ı asla ibra etmem. Her takım bizim kardeşimiz ama şikecilere destek oldunuz mu ben sizi de ibra etmem." dedi.

Genel kurulda söz alan Timur Kuban: ''Bu ülkede Avrupa'nın gördüğü en kapsamlı şike skandalı yaşandı. Duygun Başkan Avrupa'nın en büyük şikesine göz yummakla kalmadı, ört pas etmek için yardım bile etti. 400 küsur yıldır ülke devlet yönetimine yöneticiler kazandırdı. Fakat devletle barışık olmakla yaranmak arasında fark var. Ak Saray'a yaptığınız o ziyaret ve demeçler, baştan aşağıya utanç vericiydi" şeklinde konuştu.

İlker Canalp de genel kurulda çarpıcı sözler söyledi. Canalp, yönetime dönerek "Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'e sorum şu: "Ak Saray ziyaretinden pişmanlık duyuyor musunuz?" dedi. Canalp, açıklamalarına şöyle devam etti:

'Şikecilerin avukatı mısınız?'

"Sayın Yarsuvat, duyumlara göre şike konusunda beyanat verdiniz. Ben bu konuya çok hakimim. Sizi özellikle dinleyeceğim. Sayın Yarsuvat net bir cevap bekliyorum. Tüm bağımsız mahkemelerden şikeci damgası yiyen bir kişiyi, kurumu neden savundunuz? Siz şikecilerin avukatı mısınız?"

"Yeni gelecek yönetime sesleniyorum: Mahalle baskısına dayanamayayan, koordine olamayan bir yönetimseniz gelmeyin."

"Galatasaray his takımıdır. Hisse değil."

'Aysal'ı ibra etmeyeceğim'

"Aysal, Terim'i getiriyor. Onu gönderiyor. Mancini'yi getiriyor. Mancini'yi gönderiyor, Prandelli'yi getiriyor. Duygun Yarsuvat geliyor, Prandelli'yi gönderiyor ve Hamza Hamzaoğlu'nu getiriyor. Parasını ödemeyecek ama. İşte Galatasaray saadet zinciri! Galatasaray'da hiçbir şey tesadüf değil. 2015 mali tablosu son yılların en kötü tablosu. Aysal'ı ibra etmeyeceğim.''