Duygun Yarsuvat'a istifa çağrısı

Duygun Yarsuvat'a istifa çağrısı

“50 milyon lira” iddiasını bizzat Aziz Yıldırım’ın yalanladığı Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, camiasını bir kez daha kızdırdı.

“Kumpas” iftirasını tekrarlayınca kendi taraftarları Twitter’da “Duygun Yarsuvat İstifa” başlığı açtı. Hukukçular ise avukatlığını yaptığı Balyoz Davası için Fenerbahçe’yi kullandığı yorumunu dile getiriyor.

Ga­la­ta­sa­ray Baş­ka­nı Duy­gun Yar­su­vat ca­mi­ası­nı bir kez da­ha kız­dır­dı. "Aziz Yıl­dı­rım'a komp­lo ku­rul­du. Fe­ner­bah­çe'ye ope­ras­yon ya­pıl­dı" söz­le­ri­ni bir TV ka­na­lın­da yieni­den tek­rar­la­dı. Bu söy­lem­le­re Ga­la­ta­sa­ray ca­mi­ası ve ken­di ta­raf­tar­la­rı­nın tep­ki­si ağır ol­du. Twit­ter'da "Duy­gun Yar­su­vat İs­ti­fa" baş­lı­ğı al­tın­da çağ­rı­lar ya­pıl­dı. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ca­mi­a ise baş­kan­la­rı­nın söy­lem­le­ri­ni yer­siz ve ge­rek­siz bul­du­ğu­nu ifa­de et­ti. Yar­su­vat da­ha ön­ce "Ce­ma­at, Aziz Yıl­dı­rım'dan 50 mil­yon li­ra is­te­di" if­ti­ra­sın­da bu­lun­muş­tu. Bu id­di­a biz­zat Aziz Yıl­dı­rım ta­ra­fın­dan ya­lan­lan­mış­tı. Bu­nun üze­ri­ne Yar­su­vat iti­raf et­miş ve bil­di­ği bir ­şe­yi de­ğil du­yum­la­rı­nı ifa­de et­ti­ği­ni söy­le­ye­rek yi­ne bü­yük tep­ki al­mış­tı.  

GALATASARAY'I DA KULLANIYOR

Şi­ke da­va­sı­nı ya­kın­dan ta­kip eden ba­zı avu­kat­lar Duy­gun Yar­su­vat'ın bu tür açık­la­ma­la­rı Bal­yoz Da­va­sı'nda yap­tı­ğı sa­vun­ma­la­rı güç­len­dir­mek adı­na ifa­de et­ti­ği­ni di­le ge­ti­ri­yor. Hu­kuk­çu­lar ay­rı­ca avu­kat­lı­ğı­nı yap­tı­ğı Bal­yoz Da­va­sı için Fe­ner­bah­çe ve Ga­la­ta­sa­ray'ı kul­lan­dı­ğı yo­ru­mu­nu da di­le ge­ti­ri­yor. Uz­man­lar Yar­su­vat'ın yap­tı­ğı açık­la­ma­la­rı sa­de­ce avu­kat kim­li­ğiy­le yap­sa bu ka­dar et­ki­li ol­ma­ya­ca­ğı­nı da ifa­de edi­yor.

TARAFTAR ÖFKESİ TWİTTER'I SALLADI

*MuratDurmus: 'Galatasaray'ın en büyük düşmanları içimizdeki Galatasaraylılar.'

*gasstarbeiter: Duygun Yarsuvat 24 Mayıs'ta kongrede gidecek.Tek tesellimiz 30 Mayıs'ta Galatasaray’ın şampiyonluğunu                      görmemesi olacak.

*Nawar: Galatasaray'ın en büyük düşmanları içimizdeki Galatasaraylılar.

*Comandante Sneijder: BAŞKANIMIZI KAYBETTİK, HÜKÜMSÜZDÜR!!

Bugün