Duygun Yarsuvat derbiye gidecek !

Duygun Yarsuvat derbiye gidecek !

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe-Galatasaray derbisine gitmeyi planlıyor.

Baş dönmesi rahatsızlığı nedeniyle dün hastaneye kaldırılan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, bu geceyi de hastane geçirecek.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Bölümü'nde müşahede altında tutulan Yarsuvat'ın, tedbir amacıyla hastanede kalmasına karar verildiği bildirildi.

Basın danışmanı Dilek Bil, yarın taburcu edilecek başkan Yarsuvat'ın 8 Mart Pazar günü yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine gitmeyi planladığını aktardı.

HASTA YATAĞINDAN KULÜBÜ YÖNETİYOR

Başkan Duygun Yarsuvat'ın dün rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı Galatasaray Yönetim Kurulu toplantısı hakkında sabah kendisinden uzun uzun bilgi aldığını belirten Bil, "Karşılıklı uzun uzun konuştuk, bazı karalar aldı, onları iletti" dedi. Dilek Bil, Yarsuvat'ın daha sonra bazı hukuk dosyalarını da inceleyerek çalıştığını vurgularken, tüm bu esnada kanı alımı, ultrason gibi tetkiklerin de devam ettiğini söyledi.

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede müşahede altında tutulan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın dün akşam geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede müşahede altında tutulduğunu üzülerek öğrendik. Duygun Yarsuvat'a geçmiş olsun diler, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ederiz" ifadeleri yer aldı.

HT Gazete