Dursun Özbek'ten Hamza Hamzaoğlu'na gönderme

Dursun Özbek'ten Hamza Hamzaoğlu'na gönderme

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile yaptıkları imza töreni öncesinde açıklamarda bulundu.

Özbek, Sarı Kırmızılılar'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'na gönderme yaptı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile yaptıkları imza töreni öncesinde açıklamarda bulundu. Özbek, "26 Kasım 2015 Galatasaray için yeni bir sayfa yeni bir gün. Dünden dolayı herkes çok kırgın, çok üzgün. Şunu herkes çok iyi bilmeli. Galatasaray Kulübü başkanı olarak yapılan bir yanlış varsa her zaman bunun hesabını vermeye hazırım. Ben ve yönetim kurulum, Galatasaray göreve çağırdığı zaman her zaman hazırım. Amacımız, Galatasaray'ın gününü kurtarmak değil, geleceğindeki sorunları düzeltmek için göreve talip olduk." ifadelerini kullandı.

"OKULDAN KAÇIP METİN OKTAY'I İZLEMEYE GİDERDİK"
Sarı Kırmızılı takımın başkanı "Bir başkan olarak bunları ifade ediyorum. Dursun Özbek olarak bir çocuk ruhuyla, okulda dersten kaçıp Metin Oktay'ı seyretmek için stada koşan bir çocuk ruhu var. Ben ruhu taşıyan bir Galatasaraylıyım. Galatasaray hiçbir zaman pes etmez. Galatasaray hiçbir zaman umudunu kaybetmez. Galatasaray düştüğü yerden her zaman geri kalkar. Eskisinden daha azimli bir şekilde her zaman üst sıralarda yer almayı sürdürür. Bunun en canlı örneği şu anda sevgili hocam Mustafa Denizli. Şu an yanımda oturuyor. Biz Neuchatel Xamax'a deplasmanda 3-0 kaybettik. Sevgili hocam Mustafa Denizli farketmez dedi İstanbul'da 5-0 kazanırız dedi. Bu az önce verdiğime çok canlı bir örnektir. Mustafa Denizli söylemleri değil yaptıklarıyla kendisini ispatlamış göstermiş bir kişiliktir. Sevgili hocama yuvasına hoşgeldin diyorum. Burada açmış olduğu kariyerinin büyük bir parantezini burada kapatmak olması büyük bir onurdur." sözlerini sarf etti.

"KAÇ BAŞKAN KAÇ TEKNİK ADAM GELDİ"
3 kupa kazandırmış bir teknik direktör olan Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesi ile ilgili soru üzerine Özbek, "Galatasaray 110 yıllık bir camia, 110 yıl içerisinde kaç tane teknik adam kaç tane başkan geldi geçti. Olaya böyle bakmak lazım. Olaylar, gelişmeler yönetimleri bazı kararlar almaya sevk edebilir. Ben Galatasaray'a hizmet etmek için geldim. Galatasaray'ın marka değerinin ne kadar yükseklere taşındığı herkesin malumu. Ben de buna bir katkı yapmak için geldim. Biz yönetim olarak bazı kararlar alma gereği duyduk. Biz de Galatasaray'a çok iyi hizmetler vermiş olan Mustafa Denizli'yi uygun gördük. Galatasaray'da bir şey var. Göreve çağrıldığı zaman hiçbir zaman bunu reddetmez. Mustafa hocam bunun en büyük örneği. Galatasaray'da yapılan değişiklik, Galatasaray'ın yararına yapılan değişikliktir." şeklinde cevap verdi.

"GALATASARAY TÜRKİYE'DİR"
Dursun Özbek, "Taraftarımızın dediği gibi, Galatasaray Türkiye'dir. Türkiye her zaman en yukarıda olması gereken bir ülkedir. Ben bu görevde Mustafa Denizli'ye başarılar diliyorum. Herkesin mutlu olacağı herkesin sevineceği bir karar aldık." şeklinde konuştu.

"HEDEFLERE UYGUN HOCAYLA ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ"
Özbek, sözlerini "Galatasaray'ın hedefleri beklentileri değişmez. Kurulduğu günden beri Ali Sami Yen 1905 senesinde hedefimizi koymuş. Hedefimiz başarı. Galatasaray'ın beklentilerinde herhangi bir değişiklik 110 yıldır olmamıştır, elbette ki olmayacaktır. Galatasaray bu yarışta nasıl gideceğini, kimlerle gideceğini çok ince eleyip sık dokuyan bir kurumdur. Bu hedefler doğrultusunda uygun insanlarla çalışmak durumundadır. Mustafa Denizli'nin ismi yönetim kurulunun ittifak ettiği bir isimdir." diyerek tamamladı.