Dursun Özbek sürprizi !

Dursun Özbek sürprizi !

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, futbolcuları kupaya motive etmek için takımla birlikte Antalya'ya gitti.

Galatasaray kupa için 2 gün önce Antalya’ya giderken kafilede sürpriz bir isim vardı; başkan Dursun Özbek.. Özbek, kazanmak zorunda oldukları final için tedbiri elden bırakmayacak. Cim-Bom’un başkanı teknik heyet ve futbolcularla toplantılar yapacak.

Galatasaray için bir kupadan çok daha fazla anlam taşıyan Ziraat Türkiye Kupası için Başkan Dursun Özbek de kampa girdi!

Cim-Bom’un patronu, Fenerbahçe ile yarın oynanacak final mücadelesi daha önce yapmadığı bir şeyi yaptı. Özbek, ezeli rakiplerin başkanları gibi ekibini motive etmek için takımla birlikte olmayı tercih etti. Sarı-kırmızılıların başkanı, Fenerbahçe derbisi için iki gün önce Antalya’ya giderken kafilede yer aldı. Başkan Özbek, iki gün boyunca takımla beraber kalacak.

Bu sezon son dönemde deplasmanlara sık gitmeye başlayan ancak günübirlik seyahatler eden Galatasaray Başkanı’nın, kupa finaline iki gün önceden giderek, takıma da mesaj verdiği belirtildi. Başkan Özbek, geçen hafta sonu da Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek oyunculara, “Fenerbahçe’yi yenin kupayı getirin” demişti.

Özbek’in kamp süresince de teknik kadro ve futbolcularla özel toplantılar yapacağı ifade edildi. Dursun Özbek, Galatasaray’ın finali kaybetmesi durumunda iki sene Avrupa’dan uzak kalmasının çok ağır sonuçlar doğuracağını bilerek bunu oyuncularıyla sürekli paylaştığı bildirildi.

Galatasaray’da yönetim tarafından belirlenen 50 bin dolarlık kupa primine zam konusunun da gündeme gelebileceği belirtiliyor.

Milliyet