Dursun Özbek: Herkes haddini bilecek

Dursun Özbek: Herkes haddini bilecek

Dursun Özbek, Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut'un Igor Tudor transferinde yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kardemir Karabükspor’dan ayrılan ve sarı-kırmızılı takıma imza atan Igor Tudor için düzenlenen törende konuştu.

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut’un “Galatasaray yönetimi ahlaki çöküş içinde” şeklindeki eleştirilerine yanıt veren Dursun Özbek “Kimsenin Galatasaray’a etik ve ahlak dersi vermeye haddi yok” dedi.

Savcıları ve Türkiye Futbol Federasyonu’nu da göreve çağıran Dursun Özbek, şu ifadeleri kullandı:

Şunu ifade etmek istiyorum. Biz kulüp başkanları olarak büyük camiaları temsil ediyoruz. Her kulüp başkanı temsil ettiği camianın yüzüdür. Bu soruya şöyle cevap vereyim. Malesef olayın tartışma biçimi ve nakledilişi Galatasaray değerleriyle düşünüldüğü zaman böyle bir dialoğun yaşanması mümkün değil. Galatasaray Başkanı Karabükspor Başkanı'nın konuşma üslubuyla yanıt vermesi mümkün değil. Galatasaray'ı temsil eden yönetim için kullandığı ifdadeleri hoş bulmuyorum. Kİmsenin Galatasaray etik ve ahlak dersi verme yetkisi yok. Kimse Galatasaray için bu tabirleri kullanamaz. Yasalarımız ve federasyonumuz var. Gerek savcılarımız gerekse TFF Başkanı ve yöneticileri söylenenleri analiz etsinler. Herkes haddini bilmeli.Özelikle kulüp başkanları olarak çok dikkat ediyorum ve toplumu birleştirici ifadeler kullanmaya dikkat etmemiz gerekiyor.