Dünya bu golü konuşuyor !

Dünya bu golü konuşuyor !
Güncelleme:

Stoke City, sahasında Liverpool'u 6-1 yenerek tarihi bir zafer kazanırken, konuk takımın tek golünü atan Gerrard'a, hiçbir defans oyuncusunun müdahale etmemesi dikkat çekti.

İngiltere Premier Ligi'nde 2014-2015 sezonunun son haftası unutulmayacak bir maça sahne oldu.

Ligde orta sıralarda yer alan Stoke City, sahasında konuk ettiği Liverpool'u 6-1 yenerek sezonun en farklı galibiyetlerinden birini aldı.

İlk yarıda fırtına gibi esen Stoke City'ye galibiyeti getiren goller; 22. ve 26. dakikalarda Mame Biram Diouf, 30. dakikada Jonathan Walters, 41. dakikada Charlie Adam, 45. dakikada Steven N'zonzi ve 86. dakikada Peter Crouch'tan geldi. Liverpool'un tek sayısını ise, profesyonel futbol kariyerindeki son maçını oynayan Steven Gerrard (Dk.70) attı.

Gerrard'ın golü son derece ilginç bir pozisyon sonrasında geldi. Savunmanın arkasına sarkan Gerrard'ın çok yakınında bulunan Stoke City'nin üç oyuncusu, efsane futbolcuya hiçbir müdahalede bulunmadılar ve adeta gol atmasına izin verdiler.

LİGDEN DÜŞEN SON TAKIM HULL CITY OLDU
Chelsea'nin haftalar önce şampiyonluğuna ilan ettiği Premier Lig'de küme düşen son takım Hull City oldu. Sahasında Manchester United ile 0-0 berabere kalan Hull, 35 puanla küme düştü. Şampiyon Chelsea'nin ardından Manchester City ikinci, Arsenal üçüncü, Manchester United dördüncü, Tottenham beşinci, Liverpool altıncı oldu. Son 3 sırayı alan Hull, Burnley ve Queens Park Rangers ise küme düştü.   

Sezonun kapanış haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Arsenal-West Bromwich: 4-1
Aston Villa-Burnley: 0-1
Chelsea-Sunderland: 3-1
Crystal Palace-Swansea City: 1-0
Everton-Tottenham: 0-1
Hull City-Manchester United: 0-0
Leicester City-QPR: 5-1
Manchester City-Southampton: 2-0
Newcastle United-West Ham: 2-0
Stoke City-Liverpool: 6-1