Dunga'dan Türkiye maçı öncesi yasak

Dunga'dan Türkiye maçı öncesi yasak

Brezilya Teknik Direktörü Carlos Dunga, adeta sıkı yönetim kuralları ilan etti, futbolculara milli takım kampında bir çok şeyi yasakladı

Türkiye ve Avusturya ile hazırlık maçları oynayacak olan Brezilya Milli Takımı'nda oyunculara sürpriz kısıtlamalar getirildi. Kadroya çağrılan isimlere, milli takımla birlikte bulundukları süre içerisinde nasıl davranmaları gerektiği, bir zarf içerisinde yazılı kurallar olarak iletildi.

Milli maç haftası boyunca şapka, küpe ve parmak arası terlik gibi aksesuarlardan uzak durulması istendi. Teknik Direktör Dunga'nın talimatları arasında ayrıca, yemek saatleri ve takım toplantıları sırasında cep telefonu ve tablet bilgisayarların kullanımına dair engellemeler de bulunuyor.

Neymar ne yapacak?

Uygulamaların yasak anlamına gelmediğini savunan Carlos Dunga, "Her organizasyonun bazı kuralları vardır. Bunları daha iyi bir atmosfer oluşturabilmek için yaptık. Kurallara uymayan oyuncular gelecekte bir daha milli takıma çağrılmayacaklar" diye konuştu. Şapkasız ve küpesiz neredeyse hiç dolaşmayan takımın yıldızı Neymar'ın bu durumda nasıl bir tavır alacağı merak konusu oldu. 

Milliyet