Drogba, Chelsea'de çalışmak istiyor

Drogba, Chelsea'de çalışmak istiyor
Güncelleme:

Didier Drogba, aktif futbolculuk kariyeri sona erdiğinde Chelsea'ye hizmet etmek istediğini söyledi.

BBC Afrika'ya açıklamalarda bulunan Fildişi Sahilli oyuncu,  kariyerinde geldiği noktada Chelsea'nin büyük pay sahibi olduğunu belirterek,  "Futbolu bıraktıktan sonra Chelsea'de çalışmak istiyorum. Bu konuda yöneticilerle  anlaştık. Bu görev teknik direktörlük, antrenörlük, sportif direktörlük ya da  danışmanlık olabilir" dedi.
 
Premier Lig'de 15. sırada yer alan "Maviler"in sezonun ilerleyen  bölümlerinde toparlanacağına inandığını aktaran Drogba, "Jose Mourinho hala  takımın başında bulunuyorsa, kulüp sahibi Roman Abramovich onun Chelsea için hala  en doğru tercih olduğunu düşünüyor demektir. Ben de böyle düşünüyorum. Oyuncular ona güveniyor ve bu durumu değiştirmek için ellerinden geleni yapıyor. Nitekim  arka arkaya alınan Norwich City ve Maccabi Tel Aviv galibiyetleriyle de bunu  gösterdiler" ifadelerini kullandı.
 
Londra ekibinde iki ayrı dönemde forma giyen ve 164 gole imza atan  Drogba, mavi-beyazlı formayla 4 Premier Lig, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi, 4  Federasyon Kupası ve 3 Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı.
 
Temmuz ayından bu yana Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekibi  Montreal Impact'ta forma giyen 37 yaşındaki Drogba'nın sözleşmesi 31 Aralık  2016'da sona erecek.