Douglas'da mutlu son

Douglas'da mutlu son

Trabzonspor uzun süredir listesinde bulunan Douglas ile anlaştı, tecrübeli stoperle 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Transferin hızlı takımlarından Trabzonspor’da savunma hattına beklenen takviye yapıldı. Uzun bir süredir Rusya’nın Dinamo Moskova takımında forma giyen Douglas Teixeira ile ilgilenen bordo-mavililer, sabah saatlerinde görüşmelere başlandığını resmen açıkladı.

Karadeniz ekibi daha sonra, resmi internet sitesi üzerinden, anlaşmanın tamamlandığını duyurdu. Bordo-mavili kulübün, 27 yaşındaki Brezilya asıllı Hollandalı stoper için Rus kulübüne 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Üç yıllık imza attı

Akşam saatlerinde ise Douglas, kendisini 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen imza töreninde Sportif Direktör Süleyman Hurma ile sözleşmeyi imzalayan Douglas, daha sonra Trabzonspor flamasıyla poz verdi.

Bu arada Akhisar Belediye maçının hazırlıklarını tamamlayan Şota’nın ekibinde, Bosingwa dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Sakatlığı tamamen geçen Mehmet Ekici’nin durumunun iyi olduğu ancak riske edilmeyebileceği öğrenildi.