Douglas harekatı !

Douglas harekatı !

Siyah-beyazlılar, Brezilyalı stoper için Dnipro'ya son teklifini yaptı.

Djilodboji'yi yedek beklemesi, N'Koulou'yu ise imza ücreti yüzünden yedekte bekleten Beşiktaş'ın, Douglas'ta karar kıldığı ortaya çıktı.

Beşiktaş devre arası transfer çalışmalarına hız verdi. Uzun süredir stoper ve kaleci arayışı içinde olan siyah-beyazlılar, Brezilyalı savunmacı Douglas için Ukrayna ekibi Dnipro’ya son bir teklif sundu.

Yönetim, Ukrayna’da zirve yarışına havlu atan Dnipro’nun, Şampiyonlar Ligi’ne de veda etmesi üzerine Douglas’ı yeniden listesinin başına aldı. Bir ay önce 25 yaşındaki oyuncu için nabız yoklayan siyah-beyazlılar yeni bir teklif daha yaptı. Papy Djilodboji’yi Chelsea’de forma şansı bulamaması, Marsilya’da top koşturan Nicolas N’Koulou’yu ise menajerinin yüksek miktarda imza ücreti istemesi nedeniyle yedekte tutan Beşiktaş’ın, Douglas’da karar kıldığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in de Douglas’ı kadrosunda görmeyi çok istediği vurgulandı. Dnipro’dan gelecek yanıtı bekleyen siyah-beyazlı yönetimin devre arasında Douglas transferini bitirmek istediği aktarıldı.

Kartal’ın kaleci takviyesi konusunda ise Deportivo’nun deneyimli file bekçisi Fabricio ile temasta olduğu belirlendi. Siyah-beyazlıların, Şenol Güneş’in daha önce onayladığı 28 yaşındaki İspanyol kaleciyi devre arasında renklerine bağlayabileceği, ancak farklı alternatiflerin de listede tutulduğu ifade edildi.

Douglas’ın, Dnipro ile 31 Aralık 2017’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Skorer