Dortmund'da sert uyarı: ''G.Saray...''

Dortmund'da sert uyarı: ''G.Saray...''

Zorc, "Galatasaray maçında bireysel hata görmek istemiyorum" diyerek oyuncularını ikaz etti.

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Zorc, "Galatasaray maçında bireysel hata görmek istemiyorum, herkes kendine çeki düzen versin" diyerek oyuncularını ikaz etti.

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Galatasaray'ın karşısına çıkacak olan Borussia Dortmundlu oyunculara kulüpten uyarı geldi. Bundesliga'da son 5 maçtır kazanamayan ve son üç maçı da üst üste kaybeden sarı-siyahlılarda sıkıyönetim ilan edildi.

Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc'un futbolcularla özel bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. Zorc'un oyunculara "Herkes kendine çeki düzen vermeli ve bu durumdan çıkmalıyız. Galatasaray karşısında mutlaka gol bulmalıyız. Ancak ondan daha da önemlisi özellikle savunmada her bir oyuncu sorumluluklarının farkında olmalı ve üzerine düşeni yapmalı. Bireysel hatalardan kaynaklanan golleri artık görmek istemiyorum" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Son haftalarda içlerinde bir çok bireysel hatadan da kaynaklanan golleri kalesinde gören Borussia Dortmund, lige son 27 yılın en kötü başlangıcını yapmıştı.

Milliyet