Dominguez ve Campbell atağı

Dominguez ve Campbell atağı

Fenerbahçe, Mönchengladbach’ın İspanyol stoperi ile Arsenal’in Kosta Rikalı forveti için de harekete geçti.

Transferde ilk icraatını Fernandao ile yapan Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach’ın İspanyol stoperi ile Arsenal’in Kosta Rikalı forveti için de harekete geçti.

Yeni sezona bambaşka bir kadro ile girmeye hazırlanan Fenerbahçe, Fernandao’nun bonservisini 4 milyon dolar karşılığında kulübü Atletico Paranaense’den aldı. Sarı-lacivertliler, Fernandao ile 3 yıllık anlaşma sağlarken Brezilyalı oyuncuya yıllık 1.7 milyon dolar ödeyecek.

Takımda büyük bir revizyona gidecek olan yönetim, savunma bölgesi için de Alvaro Dominguez’i istiyor. Borussia Mönchengladbach forması giyen 26 yaşındaki İspanyol futbolcu bu sezon üç kulvarda toplam 34 maça çıktı.

İki sezon önce Atletico Madrid’ten transfer olan Dominguez’in mukavelesi 2017 yılında bitiyor. Sarı-lacivertlilerin bu futbolcu için Alman kulübüyle görüşmelere devam ettiği ifade edildi. İspanyol oyuncu aynı zamanda sol bekte de görev yapabiliyor.

Sarı-lacivertli kulübün hedefindeki bir diğer ismin ise Arsenal’in forveti Joel Campbell olduğu öğrenildi. 23 yaşındaki Kosta Rikalı oyuncu geçen sezon kiralık olarak gittiği İspanyol ekibi Villarreal’de sezonu 16 maçta 1 golle kapatmıştı.