Diego Ribas'a büyük şok !

Diego Ribas'a büyük şok !

Fenerbahçe’de Diego’nun artık takımda olmayacağı ilk antrenmanda netleşti.

Yeni sezon hazırlıklarına katılmak üzere İstanbul’a gelen ve sosyal medyadan “Evime döndüm” diye mesaj atan Diego Ribas, büyük şok yaşadı.Antrenmana gelmesine gerek kalmadığını oyuncusuna bildiren sarı lacivertliler, Brezilyalı futbolcudan bir an önce takım bulmasını bekliyor...

Brezilyalı oyuncu dün start alan çalışmalarda takım ile antrenmana dahil edilmedi. Önceki günİstanbul’a dönen ve sosyal medyahesaplarından, “Evime döndüm” mesajı atan Diego’ya daha önce, “Kulüp bul” diyen sarı lacivertliler, oyuncunun antrenmana çıkmasına da izin vermeyerek yeni sezon kadrosunda düşünmediklerini resmen iletmiş oldular.

RESMi BiR TEKLiF YOK
DİEGO için F.Bahçe’ye henüz resmi bir teklif iletilmedi. Sarı lacivertli kulüp Brezilyalı yıldızın çözümü kendi bulması için bastırıyor. Sarı lacivertlilerde oynadığı 2 sezon boyunca bekleneni veremeyen Diego geçen yıl şampiyonluğun kaçmasının ardından iyice gözden düşmüştü. Ülkesine gitmeden önce yeni sezonda istenmediği kendisine söylenen Brezilyalı buna rağmen İstanbul’a geri döndü ancak artık sarı lacivertli formayı giyemeyeceğini o da anlamış oldu.

TARAFTARLA ARASI AÇILDI
DİEGO, iki yıl önce şampiyon takımın tek yeni sezon transferi olarak kadroya dahil edilmişti. O dönem takımın başında bulunan Ersun Yanal’ın ayrılmasından sonra göreve gelen İsmail Kartal kendisini yeterince kullanmazken, yaşadığı sakatlık da performansını olumsuz etkiledi. Geçtiğimiz sezon da zaman zaman iyi maçlar çıkarmasına karşın, ligin 2. yarısında performansı düşen Brezilyalı, G.Saray ile berabere kalınan maçtan sonra taraftarların protestosuna uğramış, sonraki karşılaşmalarda da ıslıklanmıştı.

Hürriyet