Diego Ribas turun şifresini çözdü !

Diego Ribas turun şifresini çözdü !

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk karşısındaki dövanş maçı hakkında konuştu.

Brezilyalı yıldız oyuncu Diego Ribas, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk karşısında turu geçeceklerine inandıklarını ifade etti.
 
Rövanş maçıyla ilgili FB TV’ye  açıklamalarda bulunan Diego Ribas, karşılaşmanın zorluğuna dikkat çekti. Brezilyalı oyuncu, “Kesinlikle zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme turlarındaki maçların bile seviyesi çok yüksek. Şampiyonlar Ligi’nde her zaman üst düzey karşılaşmalar olmuştur. Biz Ukrayna’ya iyi bir maç çıkarabilmek için hazır bir şekilde gideceğiz. İsteğimiz turu geçmek ve ben bunu yapabileceğimize inanıyorum ama kesinlikle zor bir karşılaşma bizi bekliyor” dedi.
 
Savunmanın önemine vurgu yapan Diego Ribas, şunları söyledi:
 
“Markaj konusuna çok dikkat etmemiz lazım. Rakibi savunurken ve özellikle topu kaptırdığımız anlarda, onların hızlı ve öndeki tehlikeli oyuncularına çok dikkat etmeliyiz. Çünkü gerçekten topu kaptıkları anda inanılmaz iyi bir şekilde kontra atağa çıkabilen rakibe karşı oynuyoruz. En önemli ve dikkat etmemiz gereken noktalardan biri de bu.”