Diego Ribas büyük konuştu

Diego Ribas büyük konuştu

Fenerbahçe'nin sambacısı Diego Ribas, transferi ve geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego,"Keşke F.Bahçe'ye daha erken gelseydim. F.Bahçe'ye de şampiyonluklar kazanmaya geldim. 23 yaşında olgunlaştım, 6 yıldır zirvedeyim" diye konuştu.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin bu sezonki tek transferi Diego Ribas, "Emeklilik için gelmedim, F.Bahçe'de kariyerimin en parlak dönemini yaşayacağım" dedi. Avrupa vitrinine 2005-06 sezonunda Porto ile kazandığı çifte kupa (Portekiz şampiyonluğu ve Portekiz kupası) ile çıkan Brezilyalı oyuncu her sezon istikrarıyla dikkat çekti. 

30 maçın altına hiç düşmeyen Diego, "UEFAşampiyonluğunu kazandım, Şampiyonlar Ligi'ni ise finalde kaybettik. F.Bahçe kariyerimin hepsinden parlak olacağını düşünüyorum. Çünkü olgunlaştım, çok formdayım, F.Bahçe'yi seviyorum" diye konuştu.

ÇİFTE ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM

2008-09 sezonunda Werder Bremen ile 34 maçta 19 gol atarak en skorer sezonunu yaşadığını belirten Brezilyalı oyuncu şunları söyledi: Porto'dan sonra transfer olduğum Werder Bremen'de çok iyi sezonlar geçirdim. Kendine iyi bakan, sakatlık yaşamayan, istikrarlı bir oyuncuyum. Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaştım ama daha uzun kalmak istiyorum. Çok önemli takımlarda oynadım, önemli kupalar kazandım. Fenerbahçe'de ilk hedef şampiyonluk ama yanına Türkiye Kupası'nı da eklemek istiyoruz. Keşke daha önce Fenerbahçe'ye gelseydim.