Diego o hareketinden vazgeçmiyor !

Diego o hareketinden vazgeçmiyor !

Fenerbahçeli Diego, Kasımpaşa'ya attığı golden sonra korner bayrağına uçan tekme atıp kırdı. Ancak bu ilk değil...

Kasımpaşa'ya attığı golden sonra korner bayrağına uçan tekme atıp kıran Fenerbahçeli Diego'nun bu hareketi akıllara geçmiş yıllarda yaşanan olayları getirdi…

'Huylu huyundan vazgeçmez' derler ya, Diego Ribas'ınki de o hesap...

Karşılaşmanın 37. dakikasında Ozan Tufan'ın asistini ceza sahası dışından şık bir vuruşla ağlara gönderen Diego, yaşadığı büyük gol sevinci sonrası sağ korner bayrak direğine tekme atarak kırdı. Hakem Bülent Yıldırım da haklı olarak kendisine sarı kart gösterdi.

22-011.jpg

Bu olayın ardından Diego Ribas'ın kariyerini hatırlayanlar, Brezilyalı futbolcunun bu hareketi hep yaptığı gerçeği ile karşılaştı...

20-084.jpg
Werder Bremen'deyken de gol sevincini böyle yaşamıştı.

Ligin ilk yarısında Galatasaray ile oynanan ve 1-1 sonuçlanan derbi maçtaki golünden sonra da bayrak direğini tekmelediği için sarı kart gören Diego, daha önceki takımları Juventus ve Werder Bremen'de de aynı hareketi yapıyordu.

21-016.jpg
Diego Juventus forması giyerken de köşe bayrağına uçan tekme atmıştı.

"DUYGU PATLAMASI YAŞADIM"
Brezilyalı futbolcu maç sonrası yaptığı açıklamada, golün ardından neden bayrak direğini tekmelediğini şöyle anlattı:

"Golden sonra gerçekten çok büyük bir duygu patlaması yaşadım. Golden birkaç dakika önce iyi bir pozisyonu değerlendirememiştim, hırslanmıştım. Taraftarlarımızın bana gösterdiği sevgiyi biliyorum hem iyi günde hem kötü günde benim yanımda oldular. Golden sonra bir patlama yaşadım diyebilirim, çok büyük mutluluk duydum gerçekten ve bu anı taraftarlarla paylaşmak istedim" şeklinde konuştu.

23-004.jpg

Hürriyet