Diego için inanılmaz teklif

Diego için inanılmaz teklif

Santos Kulübü'nün Fenerbahçe'ye Diego Ribas için daha önce eşi benzeri görülmemiş bir teklif yaptığı öğrenildi.

Haberin fotoğraflarıFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri huzurunda, "Fenerbahçe'de kalmak istemiyorum" diyen Diego'nun İstanbul'a gelen Türk asıllı danışmanı ile avukatı Santos'un teklifini yönetime sundular.
 
Diego için herhangi bir bonservis bedeli önermeyen Brezilya ekibinin yöneticileri, daha önce Türkiye'de hiç uygulanmayan bir sistemi sarı-lacivertli kulübe teklif ettiler. Buna göre Fenerbahçe, Diego'nun Santos'a "bedelsiz" gitmesine izin verirse; Brezilya ekibinin kadrosunda bulunan 4 oyuncunun "ilk satın alma" hakkına sahip olacak. Yani Santos "yeni Robinho" Gabriel'e teklif geldiği ve "kabul edilebilir" olduğuna inandığı zaman öncelikle Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.
 
Kabul edilen teklifi Fenerbahçe'nin sunup sunmayacağı sorulacak. Eğer Fenerbahçe bu teklifi kabul ederse, oyuncunun hakları teklifi yapan kulübe değil aynı rakama Fenerbahçe'ye geçecek. Gabriel, Lucas Lima, Caju ve Otavio gibi gelecekte büyük paralar etmeleri beklenen bu oyuncuların ilk satın alma hakkının Fenerbahçe'ye teklif edilmesi avantaj gibi görülse de, oyuncunun da transferi istemesi gerekliliği kafa karıştırıyor.

Fotospor