''Diego bizim için artık ölüdür''

''Diego bizim için artık ölüdür''

Brezilya basını yıldız futbolcu hakkında her gün yeni bir haberle gündem oluşturuyor.

 Diego Ribas hakkında bu sefer farklı bir iddia ortaya atıldı.

Bu kez de Sao Paulo Asbaşkanı Ataíde Gil Guerreiro iG Esporte'ye yaptığı açıklamada, "Diego'nun avukatı ve bizim yönetim kurulu üyelerimiz bir araya geldiler. Avukatı Diego'nun Brezilya'ya dönmek istediğini söyledi. Ben de Muricy'ye (Sao Paulo'nun hocası) söyledim. Diego'nun dönebileceğini ama kendisine parasından indirim yapmasını söyledik. Kabul etmediler. Diego dosyası bizim için artık ölüdür" açıklamasında bulundu.

SANTOS DİEGO'YU İSTİYOR

Brezilya'nın bir başka önemli yayın organı Terra ise, Diego'yu Santos'un istedikleri listesine koydu. Gazete, Santos'un ayrıca Rafael Cabral (Napoli); Wesley (Palmeiras), Leonardo (Ponte Preta), Carlinhos (São Paulo); Adriano (Grêmio), Diego (Fenerbahce), Ganso'yu (São Paulo) da istediğini duyurdu.

DAMİAO FENERBAHÇE'Yİ REDDETTİ

Öte yandan Fenerbahçe'de Leonardo Damiao şoku yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin Santos'u 1.5 milyon euro kiralama bedeli ve 10 milyon euro da satın alma opsiyonu ile ikna etmesine rağmen 24 yaşındaki oyuncu Brezilya'dan kalmayı seçince devre arasında yapılması planlanan forvet transferi de rafa kalktı. Damiao, Fenerbahçe'de forma giymek yerine Brezilya Ligi'nin güçlü takımlarından Cruzeiro'da bir sezon boyunca kiralık oynamaya karar verdi. Pato'dan sonra Damiao'dan da olumsuz cevap alan Fenerbahçeli yöneticilerin büyük bir şok yaşadıkları öğrenildi.