''Devler Ligi'ni kazanabiliriz''

''Devler Ligi'ni kazanabiliriz''

Elif Ağca Öner, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek güçte olduklarını söyledi.

Fenerbahçe Grundig Voleybol Takımı oyuncusu Öner, "DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek güce sahibiz. Türkiye Ligi için de çok iddialıyız, bu sezon kupayı biz alacağız" dedi.

Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol  Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Elif Ağca Öner, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'ni  kazanabilecek güçte olduklarını belirterek, bu kupada şampiyonluğa ulaşacaklarına  inandığını söyledi.

 
Elif Ağca Öner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi kadroya sahip  olduklarını ve bu sezon mücadele ettikleri bütün kulvarlarda şampiyonluğun en  büyük adaylarından biri olduklarını dile getirdi.
 
DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi yer aldıkları B Grubu'nda Azerbaycan'ın  Azeryol Bakü, Fransa'nın Nantes ve Romanya'nın Stiinta Bacau takımlarının  bulunduğunu hatırlatan Öner, şunları söyledi: "Grubumuz biraz kolay görünebilir ama çok sıkı bir grup. Bizim  takımımız da bu lige göre kuruldu. Bazı sakatlıklarımız vardı, onlar iyileşti.  İyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Bu ligde iki sezon mücadele edemedik. CEV  Kupası'nı kazanarak, çok büyük bir başarıya imza attık. Fenerbahçe ve bizim için  unutulmaz bir andı. İnşallah ona benzer bir başarıyı Şampiyonlar Ligi'nde de  yaşarız. Takımımız kesinlikle şampiyonluğu kazanabilecek güçte. Çok iyi  transferler yapıldı. Zaten kazanmaya alışkın bir takımız. İyi bir uyum var.  Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya yakışacak bu kupayı kazanacağımıza inanıyorum."
 
"Türkiye Ligi'nde çok iddialıyız" 
 
Elif Ağca Öner, Bayanlar Voleybol 1. Lig'de şampiyonluk için çok  iddialı olduklarını anlattı. Geçen sezon şampiyonluğu finalde kaybettiklerini anımsatan tecrübeli  oyuncu, "Geçen sezon kupayı sakatlıklar yüzünden kaybettiğimizi düşünüyorum. Bu  sene takımımızda oyuncu sayısı daha fazla. 15 oyuncuyuz ve 14'ümüz her pozisyonda  ve her şartta oynayabilecek durumda. O yüzden bizim için de keyifli bir sezon  olacak. Diğer takımlar da takviyeler yaptılar. Özellikle yabancı oyuncuların  kalitesi biraz daha arttı. Biz de lige çok önem veriyoruz. Zaten çok üst düzey ve  çekişmeli bir lig. Tabii ki çok iddialıyız. Fenerbahçenin iddialı olmadığı bir  kupa yok zaten. Lige iyi başladık ve şu an her şey iyi gidiyor. Bu sezon kupayı  biz alacağız" diye konuştu.
 
Sarı-lacivertli oyuncu, antrenör Marcello Abbondanza yönetiminde  ikinci sezonlarını geçireceklerini vurgulayarak, "Marcello çok iyi bir antrenör.  Elimizden geldiğince antrenörümüzün istediklerini yapmaya çalışıyoruz. Bu sezon  özellikle pasör pozisyonunda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. En iyi şekilde  görevimizi yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.