Derin Galatasaray'ın yeni adayı

Derin Galatasaray'ın yeni adayı

Galatasaray'da 23 mayısta yapılacak seçimler öncesinde kazan kaynamaya başladı.

Akşam'da yer alan habere göre; "Derin Galatasaray"ın Dursun Özbek'i vetosundan sonra gözler Faruk Süren ve Ünal Aysal'a çevrildi. Adnan Öztürk'ün karşısında çok güçlü bir aday çıkartmak isteyen ve 3 yıllık süreçte kulübün üzerindeki mali kamburu kaldırmayı planlayan "Derin Galatasaray", güçlü yönetim için düğmeye bastı. Özbek'e, "Sen 2. adam ol" diyen camia, önce Faruk Süren'e teklif götürecek. "Tecrübeli başkan" parolası ile yola çıkan kulübün ileri gelenlerine Süren'in "İşlerim yoğun" gerekçesiyle başkanlığa hayır demesi bekleniyor.
 
ASLINDA EKİP HAZIR

 
Ardından gözler tamamen Ünal Aysal'a çevrilecek. 10 Nisan'da karar vereceğini açıklayan Aysal'a, "Ekip hazır, gel başkan ol" denecek. Genç aday kriteri koyan ama bu isim çıkmayınca camiadan gelecek baskıya "hayır" dememesi beklenen Ünal Aysal da 23 Mayıs'taki seçime girecek. Aysal'ın ekibinde Dursun Özbek, Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak, Refik Arkan gibi önemli isimler var. Ayrıca Mete İkiz, Ebru Köksal, Ural Aküzüm gibi isimlerin de listeye girmesi bekleniyor.
 
ALBAYRAK NE OLUR?
 
Bu arada "Biz yokuz" mesajı verdiği iddia edilen Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın Ünal Aysal'ın etrafında toplanma teklifine ne yanıt merak konusu. İkilinin sıcak baktığı ancak önümüzdeki gelişmeleri takip edip son kararı verecekleri ve yönetime girecekleri öğrenildi. 2011 seçimlerinde Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'la yola çıkan Aysal, 2013 haziranında ikiliyle yolları ayırmış ama "En büyük hatam" demişti.
 

Akşam