Derbide ortalık karıştı

Derbide ortalık karıştı

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçında ilk yarının son dakikalarında tansiyon arttı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasında ortalık karıştı! Mücadelede son saniyeler oynanırken hakem Hüseyin Göçek'in kararı sahayı gerdi.

45+1'de Van Persie'nin kullandığı serbest vuruşta top dışarı gitti. Fenerbahçeliler, dışarı giden topunFabri'den çıktığını işaret etti ancak Hüseyin Göçek aut kararı verdi. Bu karar sonrası Josef de Souza, Tolgay'ı tutup çekti. Bu olayın ardından Beşiktaşlı futbolcular, Brezilyalı oyuncuya tepki gösterdi. Her iki takım futbolcuları arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve futbolcular birbirine girdi. 

Uzun bir süre itiş kakış yaşandı, Josef de Souza, Tolgay Arslan'ın boğazına yapıştı... Olayların yatışmasının ardından ilk yarıyı bitiren düdük çalındı. Hakem Hüseyin Göçek, olayın ardından herhangi bir kart çıkarmadı. 

Kavga tünelde devam etti

Saha içindeki gerilim, ilk yarı düdüğü bittikten sonra tünelde devam etti... Her iki takım futbolcuları içeri girirken, gerginlik sürdü. Aynı esnada Beşiktaşlı futbolcu Atiba Hutchinson ile Fenerbahçeli futbolcular arasında kavga çıktı. Tünelde büyük kargaşa yaşanırken, her iki takımın teknik ekipleri olayın daha büyük bir kavgaya dönüşmesini engelledi.

Araya giren yedek oyuncular da ortalığı sakinleştirmek için büyük çaba sarfetti. Yaşanan gerilimde Fenerbahçeli Jeremain Lens de Atiba'yı sakinleştirmeye çalıştı.

Fanatik