Denizli'nin Şampiyonlar Ligi hayali

Denizli'nin Şampiyonlar Ligi hayali

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, iddialı açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın efsane başkanı ve Türk futbolunun saygıdeğer ismi Süleyman Seba'nın unutulmaz telaffuzundan adını alan Fitbol Dergisi, Aralık ayı sayısıyla yine spor gündemine oturmayı başardı.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile sarı-kırmızılı takımın başına geçmeden önce röportaj yapan dergi, tecrübeli teknik adamın en büyük hayalini okuyucularına aktardı.

HAYALİM YAPILAMAYANI GERÇEKLEŞTİRMEK

''Geride bıraktığım futbol kariyerini düşününce hedefim bir kullüpte o döneme kadar yapılmışların en iyisi ya da yapılamayanı gerçekleştirmektir. Benim çalışma motivasyonum budur, başka ne olabilir ki? Bunun koşullarını hazırlamadan da işin başına geçmem.''

1-20151130152437.jpg

DEVLER LİGİ'NDE YAPILMAYANI YAPMAK İSTİYORUM

''Ben bir yerde çalışmaya başladığım zaman insanlar, ''Bu bir Mustafa Denizli takımı'' demeli. Hedefim yapılmamış olanı gerçekleştirmek. Büyüklerde bu Şampiyonlar Ligi başarısıdır, Anadolu'da ise şampiyonluktur. Elbette bunları yaparken amaç sadece kazanmak olan bir takım yaratmaktan ziyade, futboluyla da taraftara keyif verecek bir takım oluşturmak.''

Not: 1999-2000 sezonunda UEFA Kupası'nı 2000-2001 sezonda ise Süper Kupa'yı kazanan Galatasaray'ın müzesinde olmayan tek kupa Şampiyonlar Ligi kupası.