Demirören'den Melo açıklaması !

Demirören'den Melo açıklaması !

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Kötü tezahürat ve yabancı madde olayı bu sezon bitecek" dedi.

Yıldırım Demirören, TFF Süper Kupa maçından sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tebrik ettiğini belirterek, "Kazanan Fenerbahçe'yi de sonuna kadar direnen Galatasaray'ı da kutluyorum" dedi.

Önümüzdeki hafta Spor Toto Süper Lig'in başlayacağını hatırlatan Demirören, şöyle konuştu:

"Fakat üzülerek izlediğimiz kötü tezahürat, sahaya atılan yabancı maddeler... Ben kesinlikle söylüyorum bu devam etmeyecek ve ettirmeyeceğiz. Biraz önce sayın bakanımla da konuştum içerde spor savcısıyla da konuştum, her türlü önlemler alınacak. Futbolun güzel yanlarıyla futbolu güzel göreceğiz. Kanuni yollar mutlaka devam edecektir. Kötü tezahürat ve yabancı madde olayı bu sezon bitecek. Burada herkese çok iş düşüyor."

Yıldırım Demirören, futbolcular arasında iyi niyet olduğunu, mücadelelerini yaptıklarını ancak müsabakadan el ele ayrıldıklarını belirterek, yabancı madde atılması ve küfürlü tezahüratların durmak zorunda olduğunu yineledi.

DEMİRÖREN'DEN MELO AÇIKLAMASI

Bir basın mensubunun Melo'nun elinde sıkmadığını hatırlatması üzerine Demirören, "Farkında değilim, gündeme getirmek bunun bitmeyeceği demektir. Bu soruyu sormayın bile, bana değil Melo'ya sorun" dedi.