Demirkol'dan Arda Turan ve Fatih Terim'e cevap

Demirkol'dan Arda Turan ve Fatih Terim'e cevap

Spor yorumcusu ve yazarı Mehmet Demirkol, Fatih Terim ve Arda Turan'a yanıt verdi.

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fatih Terim ile Arda Turan'ın, İzlanda maçı öncesi düzenledikleri basın toplantısındaki ifadelerine yanıt verdi.

Spor yorumcusu ve yazarı Mehmet Demirkol, Fatih Terim ve Arda Turan'a yanıt verdi. Demirkol,"İsterseniz mesleği bırakabilirim." ifadelerini kullandı.

Demirkol, "Ben 'çapa' dedim. Onlar da bir şey söylesin. Biz de onu kullanalım. Bir şey demeyeyim mi? Bırakalım o zaman bu işi. Bugün bırakırım." yorumunu yaptı.

Arda Turan'dan Demirkol'a sert yanıtA Milli Takım'ın İzlanda ile oynayacağı maçtan önce düzenlenen basın toplantısında Arda Turan'ın basın mensuplarına yaptığı eleştiri damga vurdu.

"RUH HALİNE GÖNDERME YAPTIM"

Arda Turan'ın medyaya olan tepkisi üzerine yorum yapan Mehmet Demirkol,"Burada direkt muhatap olduğum için cevap vermem gerekebilir. Desem ki burada, 'Ayakta o saatte ne işin var?', bana 'Sana ne?'diyebilir. Cevap vermesi de güzel. Ben orada ruh haline gönderme yaptım. 'Fiziksel ve ruhen sahada rahat olması lazım' dedim. Avrupa'yı da izliyorum zaten. Bunu da açıklayacak olursak, bizde zaman biraz bol. Celtic-Fenerbahçe maçında gördük. Onlar 5 dakika yapıyor yayını, biz maç öncesi ve sonrası çok fazla konuşuyoruz. Programlar uzun oluyor. Detaya çok fazla giriyoruz."dedi.

Demirkol'dan Terim'e jet cevap!Fatih Terim'in basın açıklamasında söylediği sözlerin ardından, Mehmet Demirkol'dan jet bir cevap geldi.

"ÜRETİM HATASI OLUMLU BİR İFADE" 

Arda için "üretim hatası" şeklinde yaptığı yoruma da açıklık getiren Demirkol, ''Bu bir olumlama... Biz okuduğunu anlama sıralamasında Türkiye olarak 44. sıradayız... Ben artık bu sözün ne anlama geldiğini açıklamak zorunda kalmamalıyım. Bu kötü sistemde Arda'nın ne kadar iyi bir ürün olduğunu söyledim ama insanlar onu bile anlamamış."ifadelerini kullandı.

"BIRAKAYIM O ZAMAN"

"Maçla ilgili oyunu beğenmedim. Penaltıdan gol atıncaya kadar şutumuz yok." diyen ünlü yorumcu, "Bunu söyleyince suçlu mu oluyorsun? Ben bırakayım o zaman. Bugün bırakayım. Hiç sorun değil ama o zaman hiçbir şeyi konuşmayalım mı? 'Kaos futbolu' demişim... Her şeyin bir ismi var dünyada. Ben yapamıyoram siz yapın o zaman. 'Futbolsayılarla olmaz'diyorlar. 'Çapa, çupa denmez' diyorlar... Ne diyeyim o zaman? Siz söyleyin...'Libero' İtalyanca'da serbest demek. Ben de 'çapa' dedim. İngilizler de'anchor' demiş o kelime ve o bölge için. Avrupa'yı takip de ediyoruz. O zaman 'Terim futbolu' diyelim, hocanın adını verelim." dedi.

"KONUŞMAYA DEVAM ETSİN"

Demirkol, "Konuşunca sorun olmuyor. Diyalog bunun için var. İnsanlar bunun için var. Konuşunca sorunlar çözülür. Herkes konuşmalı, cevap vermeli."diye konuştu.