Demba Ba'ya büyük sitem !

Demba Ba'ya büyük sitem !

Senegal hocası Cisse, Demba Ba'nın milli takım kadrosundan çıkarılmasına yol açan sakatlığın sonradan oluştuğunu belirterek oyuncuya sitem etti.

Beşiktaş'ın Senegalli yıldız Demba Ba ülkesinde yeni bir krizin doğmasına neden oldu. 

Senegal Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Alain Giresse ile aralarındaki sorun nedeniyle uzun süre kadro dışı kalan deneyimli futbolcu, takımın başına Aliou Cisse'nin geçmesinin ardından tekrar formasına kavuşmuştu.

Ancak Demba Ba'nın yeni hocasıyla arasında 'sakatlık' krizi doğdu. Ba,Senegal'in Burundi ile cumartesi günü yapacağı karşılaşmanın aday kadrosundan çıkarılırken, teknik ekibin oyuncunun yaşadığı sakatlık nedeniyle kendisine kızgın olduğu ortaya çıktı.

Teknik Direktör Cisse konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, "Milli takım listemi gönderdiğimde Demba Ba sakat değildi. Sonrasında gönderdiği sağlık raporunda uygun durumda olmadığı belirtildi. Bu sakatlık canımı sıktı çünkü kendisi güvendiğim bir oyuncu. Ancak Ba'nın eksikliğinin üstünden gelmeye çalışacağız. Kendisine gelecek sezon için iyi iyileşmeler diliyorum. Umarım milli takım için de sağlığı yerinde olur" dedi.

Senegal basını oyuncunun geçtiğimiz günlerde Fransa'da katıldığı özel maçta sakatlanmış olabileceğini öne sürerek, sakatlığın oyuncunun sorumluluğunda olduğunu ima etti. Yıldız futbolcu, Le Havre kentinde Mamadou Niang'ın da aralarında bulunduğu bir çok oyuncuyla sahaya çıkmıştı.