Demba Ba'dan penaltı açıklaması !

Demba Ba'dan penaltı açıklaması !

Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, Asteras Tripolis maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Senegalli golcü futbolcusu Demba Ba, Asteras Tripolis karşısında iyi oynamadıklarını ama yeterli skoru aldıklarını söyledi.

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda deplasmanda Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı futbolcu Demba Ba, şunları söyledi:

"Yavaş yavaş formumu buluyorum. İstediğimizi almamız önemliydi. İyi oynamadık ama yeterli skoru aldık. Hafta başında kişisel nedenlerle zorluklar yaşadım. En iyi maçımı oynamadım. Takım halinde bir puan aldık. Penaltılar bana aitti. Gökhan topu benden rica etti. Ben de bana yaptığı asistler karşılığında ona bir hediye verdim."

OLCAY ŞAHAN: "ÖNEMLİ OLAN BİR PUAN ALMAKTI, BUNU BAŞARDIK"

"Oyun kontrol altındaydı. Oğuzhan oyuna girerken bir adım attı ve hoca maçı başlattı. Ortada bir adam eksiktik, gol oldu. Aynı anda da kırmızı kart yiyince moraller bozuldu, ama yine de önemli olan bir puandı. Turu başardık. Önemli olan turu başarmak. Şimdi Karabük maçına hazırlanıp orada da serimize devam edip, ligte de liderliğimize devam etmek istiyoruz. Son dakikalar için ben yine de rahattım. Takıma güvencem tamdı çünkü. Son dakikalarda 10 kişiyle de iyi savaştık. Zemin şartları çok zordu. Olimpiyata benzer şartlar vardı. Ama yine de 1 puan aldık, bizim için önemli olan buydu."

CENK GÖNEN: "SON DAKİKALAR OLDUKÇA ZORLU GEÇTİ"

"Son dakikalar oldukça zorlu geçti. 2-0'ı yakaladık ilk yarı, biraz daha istekli olabilseydik farklı galibiyet alabilirdik. Ancak ilk golde duran toptaki zaafımız diyeceğim, gol yedik ve 10 kişi kaldıktan sonra rakip üzerimize oldukça güçlü gelmeye başladı. Zeminin şartları da çok ağırdı, ayakta durmakta zorlanıyorduk. En azından bir puan alıp gruptan çıkmayı garantiledik. Son maçta da Tottenham'ı yenip lider bitirmek istiyoruz."

ERSAN GÜLÜM: "2-0'DAN BERABERLİĞE MAÇ VERMEYECEKSİN"

"İyi oldu. Türkiye için de puan kazanmış olduk. Zor şartlarda, zor zeminde futbol oynamak kolay değildi. İlk yarıda iyi oynadık, fazla pozisyon da vermedik. İkinci yarıda 2. golden sonra rahatladık. Bu bizim takım olarak hatamız. 2-0'dan beraberliğe vermeyeceksin maçı. Ama yine de bir puan aldık. Gruptan birinci de çıkabiliriz. Tottenham'ı yenersek birinci oluruz. Karabük zor bir deplasman oradan da üç puanı almak istiyoruz."

AHMET NUR ÇEBİ: "BÖYLE HEP SON DAKİKALARDA GERGİNLİK İÇİNDE MAÇ SEYRETMEK BİZİ ÜZÜYOR"

"Tur atlamış olmamız sevindirici, ancak ders çıkarmamız gereken bir maç. Herkesin baştan aşağıya ders çıkartması gereken bir maç. Böyle hep son dakikada gerginlik içerisinde maçı seyretmek, hem yönetici olarak, hem de tarafarın bu şekilde eziyet çekmesini görmek bizi üzüyor. Oturup işi irdelemek gerekiyor. Böyle bakmak lazım bu olaya. Zaten her halükarda lider olabilmek için Tottenham'ı yenmemiz gerekiyordu. Önemli ve güzel bir maç olacak. İnşallah eksiklerin olmadığı güzel bir maç seyrederiz. Temnnim bu."

DHA