Demba Ba için şaşırtan sözler !

Demba Ba için şaşırtan sözler !

Eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Demba Ba hakkında şaşırtan bir açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Demba Ba hakkında Türk futbolunun önemli ismi şaşırtan bir açıklama yaptı.
 
Eski milli futbolcu ve Galatasaray ile Fenerbahçe'de forma giymiş bir isim olan, şimdi ise MHP MYK üyesi Saffet Sancaklı verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
 
Saffet Sancaklı 3 büyüklerdeki golcüler hakkında şunları söyledi: "Demba Ba'yı çok seviyorum. Çok olağanüstü yetenekleri olan bir golcü değil ama varını yoğunu veren bir isi Olağanüstü mücadele ediyor. Beşiktaş'a da çok katkısı oldu. Son yıllardaki Beşiktaş'ın en iyi transferi.
 
Burak Yılmaz daha önce kenarlarda oynuyordu, ortada oynuyordu. Son 4 yılına baktığınızda gol ortalaması gayet iyi.
 
Sow'u beğeniyorum ama o Fransa'daki Sow bir türlü Türkiye'ye gelmedi. Çok yetenekli, bir santrafor için bir çok özellik gerekir bunlar Sow'da var. Her sene 20 gol atar diye düşündüğüm bir oyuncu. O performansı yakalayamadı. Bu sistemden kaynaklanabilir, bazen kenarda oynuyor. Afrika Kupası'na gidiyorlar o zaman bir kayıp oluyor. Bir türlü tam anlamıyla bir Fenerbahçeli Sow olamadı. Fransa'daki Sow çok beğendiğim bir oyuncuydu hatta Türkiye'ye gelirken, transferini duyduğumda Fenerbahçe çok iyi oyuncu aldı dedim. Halen daha öyle çok yetenekli olduğunu düşünüyorum ama %50'sini veriyor gibi geliyor bana.
 
Emenike iyi oyuncu. Emenike gol vuruşunu iyi bilen bir oyuncu değil. O'ndan ayak içi vuruş beklemeyeceksin. Emenike çok kuvvetli, süratli bir oyuncu. Özellikle deplasman maçlarında kullanılacak bir oyuncu. Türkiye liginin kalitesi anlamında hiç tartışılacak bir oyuncu değil. Bu lig için yeterlidir, daha fazlasını verebilir mi? Verebilir ama nedenlerini bilmiyorum, içlerinde değilim. çalışmaları nasıl bilemediğimi için daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim..."