David Luiz'den bakirlik vaftizi

David Luiz'den bakirlik vaftizi
Güncelleme:

Paris Saint Germain’in defans oyuncusu David Luiz, takım arkadaşı Maxwell'in evinde, evlenene kadar bakir kalmak için vaftiz edildi.

PSG'li yıldız futbolcu David Luiz,geçtiğimiz haftalar yaptığı açıklamayla bakir bir erkek olarak Paris sokaklarında dolaştığını herkese duyurmuştu.

Hiçbir kadınla seks yapmadığını açıklayan David Luiz, Parisli güzel kızlar üzerinde farklı bir etki yaratmış olacak ki, gelen istekler üzerine Brezilyalı futbolcu için vaftiz töreni düzenlendi. Sevgilisi Sara Madeira ile evlenene kadar bekaretini koruyacağının sözünü veren Brezilyalı futbolcu, takım arkadaşı Maxwell'in evinin havuzundaki küçük törenin ardından Pentecostal Hillsong Kilisesi'nde vaftiz edildi. Brezilyalı milli futbolcu Instagram hesabında yayınladığı fotoğrafta İncil'den bir alıntı yaptı ve Tanrı'ya teşekkürle mesajını yayınladı.

KAKA DA DÜĞÜN ÖNCESİ AYNI YEMİNİ ETMİŞTİ
Tıpkı David Luiz gibi Brezilyalı bir diğer yıldız Kaka da 23 yaşındayken düğün öncesinde aynı yemini etmişti. Kaka 2007'de yaptığı açıklamada "Eşimi seviyorum ve onu beklemeye değerdi. İnsanların evlilik öncesi başkalarıyla sevişmelerine anlam veremiyorum. İnsan kendisini eşine saklamalı. Tabii ki herkesin görüşü farklı ancak ben beklemeye değer olduğunu düşünüyorum" açıklaması yapmıştı.

Etiketler PSG david luiz