Daum, Süper Lig'e geri dönüyor !

Daum, Süper Lig'e geri dönüyor !

Balıkesirspor’da İsmail Ertekin’in istifasının ardından teknik adam arayışını sürerken Daum ismi de dahil bir çok aday gündemde...

Balıkesirspor’da İsmail Ertekin’in istifasının ardından teknik adam arayışını sürdüren yönetim, görüşülen isimleri sır gibi saklıyor. Başkan Tuna Aktürk, daha önce medyaya yansıyan Mesut Bakkal, Ziya Doğan, Yücel İldiz, Giray Bulak, Bülent Korkmaz ve Yılmaz Vural gibi isimlerin gerçeğini yansıtmadığını açıklarken, son olarak Uğur Tütüneker ve Fatih Tekke’nin yanı sıra ülkemizde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor’u çalıştıran Christoph Daum’un isminin de gündeme geldiği iddia edildi.

İsimler konusunda açıklama yapmayan Aktürk, "Şu an 4-5 teknik adamla görüşüyoruz. Anlaşma sağlanır sağlanmaz, yeni teknik direktörümüzü kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. Bu arada cumartesi günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor’la karşılaşacak Balıkesirspor’da Sivasspor maçında sakatlanan Nuno Coelho forma giyemeyecek. Tuna Aktürk, "Coelho Kayseri’de oynamayacak. En az 4 hafta takımdan uzak kalacak gibi görünüyor. Durumu İzmir’deki kontroller sonrası netleşecek" dedi.

DHA