Daum Kadıköy'de esecek !

Daum Kadıköy'de esecek !

Geçmişte Fenerbahçe'de revizyon yapan Daum yine köklü değişikliğe gidecek..

Fenerbahçe´deki ilk yılında kadroda büyük temizlik yapan Alman teknik adam, bu kez de köklü değişikliğe gidecek. Daum´un, özellikle disiplinsiz isimlere tahümmülü yok

Sarı-Lacivertli takımla üç yıl aradan sonra yeniden anlaşan Christoph Daum, kadroda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor. Alman teknik adam, Fenerbahçe’deki ilk sezonunda özellikle disiplinsiz ve yaşı ilerlemiş isimlerle yollarını ayırdı, yerlerini genç ve mücadele eden isimlerle doldurdu. Tecrübeli teknik adamın, 2. Fenerbahçe macerasına da, aynı yöntemle başlayacağı belirtiliyor. İşte Daum’un, 3 yıl süren ve 2 şampiyonluk, 1 de ikincilikle sonuçlanan birinci döneminde gelenler-gidenler:

2003-2004

Gidenler: Cem Karaca, Samuel Johnson, Ogün Temizkanoğlu, Mustafa Doğan, Steviç, Oğuz Dağlaroğlu, Ceyhun Eriş, Ali Akdeniz, Beschasnik, Fahri Tatan, Can Arat.

Gelenler: Robert Enke, Luciano, Aurelio, Selçuk Şahin, Hooijdonk, Mahmut Hanefi, Petkov, Servet Çetin, Olcan Adın, Nobre, Mehmet Yozgatlı, Erhan Albayrak.

2004-2005

Gidenler: Enke, Rebrov, Erhan Albayrak, Recep Biler, Yusuf Şimşek, Petkov, Tomas, Ali Güneş, İsmail Güldüren, Olcan Adın (Kiralık).

Gelenler: Rüştü Reçber (Barcelona’dan geri döndü), Serkan Balcı, Önder Turacı, Fabio Rodriguez, Murat Hacıoğlu, Alex de Souza, Deniz Barış, Anelka.

2005-2006

Gidenler: Rodriguez, Hooijdonk, Murat Hacıoğlu, Serhat Akın, Fatih Akyel.

Gelenler: Appiah, Can Arat (Geri alındı), Olcan Adın (Geri alındı), Zafer Biryol, Gürhan Gürsoy.